Annonce
Tønder

Marieskolen byder indenfor

Annonce

TØNDER: Marieskolen i Tønder åbner i lighed med mange andre privatskoler over hele landet dørene for alle, der vil se skolen. Muligheden er der torsdag 1. november fra kl. 16.00 til 18.00.

Der er meget at se på dagen. Der vil være repræsentanter til stede fra støtteforeningen, bestyrelsen og ledelsen, ligesom der vil være elever og lærere. Det er dem, der kender skolen bedst, så de er de bedste til at vise skolen frem.

9. klasse vil vise billeder fra deres tur til New York i september, og der vil være masser af billeder fra skolens dagligdag, ligesom der vil være mulighed for at lege, lave snobrød og være kreative for de yngste besøgende.

Marieskolens kommende 0. klasser er mere eller mindre fyldt op i nogle år frem, men skolen ønsker at være en del af lokalsamfundet og vil selvfølgelig gerne vise skolen frem.

- Åben Skole er en dag, hvor man helt uformelt kan komme på besøg. Vi vil gerne være en del af lokalsamfundet, og her har vi muligheden for at invitere interesserede indenfor, siger skoleleder, Sarah Røll.

/exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Regionalt

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce