Annonce
Tønder

Marieskolen har fået en støtteforening

Marieskolens støtteforenings bestyrelse - fra højre Kirsten von Wildenradt, Ulla Lund Steffensen og Marianne Krag Okholm.
Annonce

TØNDER: Marieskolen har fået en støtteforening. Støtteforeningens formål er at støtte og arrangere events og aktiviteter, der støtter op om en sjov, lærerig og spændende hverdag for skolens elever.

De to initiativtagere bag Marieskolen, Birgitte Klippert og Sarah Røll, har allerede på et tidligt tidspunkt i forberedelserne af etableringen af Marieskolen gjort opmærksom på, at en støtteforening vil være guld værd for Marieskolens fremtid.

De første forældre, der har meldt sig på banen, og er blevet en del af bestyrelsen, er Marianne Krag Okholm (formand), Kirsten von Wildenradt (næstformand) og Ulla Lund Steffensen (kassserer), der alle tre håber på, at flere forældre vil melde sig under fanerne.

- Vi regner med at lave den første aktivitet i løbet af de kommende måneder, og vi håber, at der er flere, der melder sig til støtteforeningens vigtige arbejde, så vi kan skabe de bedste rammer for vores børn. Vi opfordrer derfor alle med gode ideer til aktiviteter og arrangementer til at dele dem med os, så vi sammen kan stable dem på benene, siger Marianne Krag Okholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nu kan borgere med milde symptomer selv booke coronatest uden hjælp fra lægen

Regionalt

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce