Annonce
Sport

Mark O. Madsen skal jagte MMA-drømmen i Las Vegas

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Der var ikke langt fra tanke til handling, før Mark O. Madsen bookede en envejsbillet til Las Vegas.

"Så kan du godt tage afsted", sagde Mark O. Madsen kone til ham, da han fortalte, at en af de største managers i Mixed Martial Arts (MMA) havde bedt ham komme til Las Vegas.

Beslutningen tog de i lørdags, og en enkeltbillet blev booket dagen efter.

- Jeg er den første dansker til at komme i stald hos det, der hedder Dominance MMA Management. Det er jeg super stolt og taknemmelig over, siger Mark O. Madsen inden han tager til lufthavnen senere tirsdag.

Mark O. Madsen mål er også klart. Han skal jagte en kontrakt hos det store forbund UFC, og manageren, der kan åbne dørene, hedder Ali Abdelaziz.

- Jeg er utrolig glad for, at en mand som Ali har fundet og set et potentiale i mig. De har faktisk også signet mig på en meget favorabel aftale. Det Ali kan, det kan meget få mennesker, fortæller Mark O. Madsen.

Han har før besøgt spillebyen, som også er kendt som hovedsædet for MMA, med sin familie. Det var 24 dage, hvor han blev slået, sparket og mulet. Det var udviklende for ham, lyder det.

Han vil derfor gå ydmygt til opgaven, og målet er en kontrakt med forbundet UFC. Han vil gerne nå sit højeste potentiale og blive den bedste version af sig selv i sporten. Derfor er han nødt til at tage afsted.

- Jeg ryger ind i en heksekedel derovre. Jeg er klar over, at jeg får på munden morgen, middag og aften, forklarer Mark. O. Madsen.

- Hvis jeg har nogen som helst ambition om at nå mit maksimale potentiale, så er jeg nødt til at opsøge de bedste kæmpere, fortsætter han.

Mark O. Madsen var tidligere Danmarks bedste bryder, hvor han vandt flere medaljer herunder OL-sølv i 2016.

For cirka 17 måneder siden besluttede han sig for at skifte spor og satse på en karriere i MMA.

Han er ubesejret i de otte kampe, han har kæmpet.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Ansatte er dybt skuffede over lukning af Danfoss-fabrik: Jeg troede fandeme, det var løgn

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark For abonnenter

Smittede patienter: Kirurgs hudlidelse kan have kostet Henrik fra Fanø hans nye hofte

Danmark

Hudsygdom kan være skyld patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];