Annonce
Esbjerg

Markant politiker sætter sig for bordenden: Ny bestyrelsesformand for UC SYD

UC SYDs nye bestyrelse består af (fra venstre): Mie Vode Moll, regionsformand i Dansk Socialrådgiverforening, Ole Skøtt, dekan, Sund, SDU, Ulla Tørnæs, folketingsmedlem for Venstre, Benjamin Brixley, studerende ved UC SYD, næstformand for studenterrådet ved UC SYD, Anders Simonsen, lektor ved UC SYD, Anita Hansen, studerende ved UC SYD, Helle Juel Johansen, lektor ved UC SYD, Poul Flack-Jensen, næstformand og faglig sekretær ved Socialpædagogerne Sydjylland, Mads Skau, borgmester, Haderslev Kommune, medlem af regionsrådet i Region Syddanmark, Diana Mose Olsen, forstander på Mandecenteret, formand for Børn & Skoleudvalget, Esbjerg Kommune, Peder J. Madsen, adm. direktør på Koldingfjord A/S, Jens Torkild Bak, domprovst over Ribes Stift, Mette Linnet Bossen, formand for Psykiatri- og Socialudvalget i Region Syddanmark samt medlem af Forretningsudvalget, Helle Kruse Hansen, kredsformand i Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark.
Diana Mose Olsen er ny bestyrelsesformand for UC SYD, hvor hun afløser Stephanie Lose. Som næstformand får hun Poul Flack-Jensen, som har siddet i UC SYDs bestyrelse siden 2010.

Diana Mose Olsen, der til dagligt er forstander for Mandecentret i Esbjerg og medlem af byrådet i Esbjerg på 16 år for SF, er ny formand for UC Syds bestyrelse efter en konstituering onsdag. Det oplyser UC Syd i en pressemeddelelse.

Den nye bestyrelse har mange fokusområder, hvoraf nogle af de største er rekruttering af nok studerende til velfærdsuddannelserne samt grøn omstilling.

- Rekrutteringsudfordringen ligger den nye bestyrelse meget på sinde. Vi har en kæmpe opgave i at sikre, at vi både kan tiltrække og fastholde studerende til vores velfærdsuddannelser, som vores samfund er så afhængig af, udtaler Diana Mose Olsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Muligheder i velfærdsuddannelser

Diana Mose Olsen mener blandt andet, at UC Syd fremadrettet skal have et tættere samarbejde med ungdomsuddannelserne.

- Som formand for Børn & Skoleudvalget kan jeg se, at der er stor konkurrence om elevernes opmærksomhed allerede i folkeskolen. Der skal vi som professionshøjskole også være til stede, så de unge mennesker i udskolingen kan se de mange muligheder, der åbner sig ved at tage en velfærdsuddannelse hos os, forklarer Diana Mose Olsen, mens hun i forhold til den grønne omstilling peger på, at UC Syd skal definere, hvad grøn omstilling betyder for uddannelsesinstitutionen.

Diana Mose Olsen er ny formand for UC Syds bestyrelse.

- Drejer det sig om måden, vi bedriver undervisning på? Den måde, vi spiser og drikker på - eller transporterer os på? Jeg mener, det handler om det hele, og også arbejdet med grøn omstilling ser vi frem til at tage fat på, siger hun.

Diana Mose Olsen sidder i forvejen i en række bestyrelser, blandt andet i AMU Vest, Education Esbjerg samt Esbjerg Gymnasium og HF.


UC SYD rummer alle muligheder for, at vi sammen kan skabe og vedligeholde en vigtig del af de uddannelsesmuligheder, der skal være i vores landsdel.

Diana Mose Olsen, ny bestyrelsesformand UC Syd
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Esbjerg raser over fortsat benspænd: Ghetto-loven står stadig i vejen for integration af ukrainske flygtninge-familier

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Nedgravet lig fundet i kolonihaveområde og tre personer fængslet: Det ved vi om den uhyggelige drabssag

Esbjerg For abonnenter

Thomas' fingre var smeltet ind til senerne, men nu har han sagt farvel til førtidspension: Jeg vil hellere arbejde i mit eget firma

Varde For abonnenter

Chokeret Julie tog sig af dement kvinde, der gik forvirret rundt i midtbyen og ledte efter kørelejlighed til grænsen: - Jeg fik at vide, at jeg bare skulle lade hende gå

Kultur For abonnenter

Duran Duran kæmpede forgæves mod festivalkulden: Simon Le Bon kunne tø sin stemme op men ikke publikum

For abonnenter

Nødråb fra virksomheder: Vi ved ikke, om vi kan få råvarer om en måned. Eller hvad de koster. Og om leverandøren findes om et år

Kolding

Henrik fandt 43-årig formodet drabsoffer gennembanket kort før han forsvandt: - Der må være nogle, der har været meget sure på ham

Kolding For abonnenter

Efter drabet på 22-årig kvinde: Nu vil Kate bare gerne væk fra stoffer og utryghed på Violvej

Klimakamp ved køledisken: Klimamærker guider Kvicklys kunder til mere klimavenlige indkøb

Sydjylland

André gav sin mobber et knæ i ansigtet: Blev første gang smidt ud af skolen i 3. klasse - nu vil han lægge årti med vold og stoffer bag sig

Endnu en havørn fundet død med hagl i kroppen, men ingen ved, hvorfor eller hvem der gør det: - Det er noget forbandet svineri

Billund

Barn kørt ned af bil: 72-årig kvinde overså formentlig sin vigepligt

Aabenraa For abonnenter

Pia og hele byen knokler for kæmpe gul Tour-fest: Nu skal landsby på verdenskortet

Kolding

Dreng med autisme tog fra Gentofte til Kolding for at komme i praktik: Her ville firma godt give Noah en praktikplads

Annonce