Annonce
forside

Markante forstærkninger til Varde IF Elite

Kasper Køhlert: 27-årige Kasper Køhlert har igen fået mod på at spille fodbold på et højere niveau og vender efter 1½ år i barndomsklubben Tjæreborg tilbage til Varde IF Elite, hvor han er noteret for 183 kampe. Privatfoto

Der er skiftet en del ud på Vardes tophold, men for alle, der har forladt holdet, er der fundet spændende nye, siger træneren.

Varde: Sæsonen 2016/17 var en udviklingssæson, hvor holdet skulle bygge på og få mere erfaring. Det betyder, at flere af de unge spillere allerede har 40-50 1. holdskampe med i bagagen til den kommende sæson.

Som sædvanlig er der udskiftninger i spillertruppen hen over sommeren, hvor flere af spillerne søger til de større universitetsbyer for at læse videre. I den forbindelse har Varde IF Elite har taget afsked med Daniel Kristiansen, Mads Falk Knudsen, Daniel Eugster, Peder Barfoed Brix samt Mikkel Schultz.

Sportschef Claus Holm er dog stolt over, at det er lykkedes at hente markante forstærkninger til klubben i sommerpausen.

Jacob Andreasen: 23-årig midtbanespiller, der på CV´et har Superliga- og Europa League kampe for EfB, masser af kampe for Brønshøj i 1. division og senest kampe for Kolding IF i 2. division.

Kasper Køhlert: 27-årige Kasper Køhlert har igen fået mod på at spille fodbold på et højere niveau og vender efter 1½ år i barndomsklubben Tjæreborg tilbage til Varde IF Elite, hvor han er noteret for 183 kampe.

Nicolaj Forst Jensen: 21-årig midtbanespiller, som er hentet i Ringkøbing IF. Han startede sin fodboldmæssige karriere i barndomsbyen Ribe, spillede derefter U17 og U19 liga i EfB inden han som 1. årssenior skiftede til Kolding IF, hvor det blev til en ½ sæson på 2. divisionsholdet.

Dogan Özcelik vender tilbage efter et ½ år i Ringkøbing IF, ligesom Morten Jepsen er klar igen efter overstået militærtjeneste.

Marcus Selmer Steffensen og Jacob Stoltenberg - begge talenter af egen avl fra U19 - er ligeledes rykket op i truppen, mens Søren Mose Jelstrup og Andreas Jepsen - begge fra EfB´s U19 afdeling - ligeledes forsøger at spille sig ind i truppen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Annonce