Annonce
Læserbrev

Markedspladsen er en god placering

Annonce

Læserbrev: Artiklen i JydskeVestkysten den 24. november om flytning af statuen Sønnen fra Genforeningshaven til Genforeningsparken er opløftende læsning. Tillykke til Henning Wollesen.

Vores politikere har taget dit borgerinitiativ alvorligt og hurtig besluttet flytningen, på trods af at der i planlægningen ikke var plads til Sønnen.

Tankerne går til Carl August Lorentzen, der brød ud af Horsens Statsfængsel. ”Hvor der er en vilje, er der også en vej”, skrev han.

Kunne en så hurtig sagsbehandling også komme til at gælde for den fremtidige placering af Telemuren? Ikke at jeg tænker, Lars Kristensen (udvalgsformand fra Venstre, red.) ringer rundt til udvalgsmedlemmerne og aftaler en placering. Men, kunne der træffes en beslutning om at udarbejde en visualisering af og et budget for at Telemuren placeres på Markedspladsen?

Der må være lidt tid, hvis ønsket er at placere Telemuren i projekt Markedspladsen. Foreløbig er planen kun på papir, så hvis man nu slår stregerne på en anden måde, kan det måske lade sig gøre at placere Telemuren i byens midte, hvor den kan komme til ære og værdighed.

På mødet den 24.10. omkring placering af Telemuren fremkom der flere forslag. Jeg kan ikke frigøre mig fra den tanke, at beslutningen om en fremtidig placering allerede langt hen ad vejen var truffet. Spørgsmål: er placeringen ved kanonbatteriet nu det eneste forslag, der arbejdes videre med?

Er det et spørgsmål om økonomi? Så kunne det passende oplyses, hvor mange penge der skal rejses for at få en visualisering af og et budget for en evt. opsætning af Telemuren i Markedspladsprojektet udarbejdet? Det kan jo være der rejser sig et nyt borgerinitiativ. Hvor der er en vilje, er der også en vej.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce