Annonce
Læserbrev

Marsk Camping eller Danernes verden – et hurtigt salg men i den forkerte rækkefølge

Annonce

Læserbrev: Tønder Kommune burde have udarbejdet ny lokalplan for parken, inden den blev sat til salg.

Så havde alle mulighed for at byde ind på samme vilkår, og man havde fået fred. Processen her er mistænkelig, og minder om aftalt spil.

Jeg har netop været på studietur på Sydsjælland og hørte et godt indlæg ved stifteren af Residens Møn. Projektmageren gik til kommunen med sit projekt, men Vordingborg Kommune ville ikke sætte bygningen til salg, før der var udarbejdet en lokalplan til netop hans formål.

Som de sagde, så havde alle mulighed for at byde på det samme. Projektmageren var lidt irriteret, da andre så kunne snuppe hans idé. Men der var ingen vej udenom og efterfølgende kunne han godt se, at det var den eneste måde at gøre det på.

Heldigvis har ankestyrelsen fulgt op på campingpladsernes klage og har nu sendt nogle kritiske spørgsmål til kommunen. Er salget sket i henhold til den kommunale styrelseslov, på hvilke vilkår er ejendommen blevet sat til salg, opfylder køber disse vilkår, gav udbudsvilkårene mulighed for at byde ind med et projekt som en campingplads og om mæglervurderingerne indeholder muligheden for, at parken kan anvendes som et overnatningssted?

Til infomødet med investorgruppen blev jeg mødt med kritiske spørgsmål; kan jeg ikke tåle konkurrencen, og jeg kunne jo bare selv have budt.

Korrekt, trods meget lille belægning på vores pladser, kan vi ikke forhindre konkurrence, men vi kan forsøge at bekæmpe unfair konkurrence. Det der sker lige nu, er jo bevidst eller ubevidst subsidiering af enkelte virksomheder, da man ikke sælger til markedsprisen. som en kommune er forpligtet til.

Ønsker man mere info om emnet kan man evt. tilmelde sig HOF på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce