Annonce
Varde

Martin Brygmann signerer sin nye CD med sangene til Varde Sommerspil

Martin Brygmann klar med CD'en der introducerer de sange, der skal synges i 7-kantens Sommerspil "Fyrtøjet - en gnist i Andersens liv" 2021. CD’en indeholder 12 numre, og sangene bliver sunget af blandt andre Kaya Brüel, Pelle Emil Hebsgaard, Andrea Lykke Oehlenschlæger og selvfølgelig Martin Brygmann selv. PR-foto
Lørdag den 8. maj kl. 11.00 er Martin Brygmann klar til at signere sommerspils CD hos Bog & idé i Varde.

Varde: 7-kanten har en ambition om, at publikum meget gerne må lære de iørefaldende sange at kende, inden forestillingerne til årets sommerspil i juli.  Så lørdag den 8. maj klokken 11.00 er Martin Brygmann klar til at signere CD’en hos Bog & idé i Varde.

- H.C. Andersen er en del af mit DNA, og fordi han var så forbistret god til at fortælle historier, skylder jeg ham, at hans berømte fortælling om Fyrtøjet bliver ledsaget af et stort fokus på melodierne, som jo er musikkens historiefortæller. Jeg har bestræbt mig på at holde melodierne enkle og iørefaldende, og jeg har skævet lidt til de store mestre, blandt andet Kai Normann Andersen og Oluf Ring, så det lugter en smule af gamle dage, samtidig med at det lyder friskt og sprødt, siger Martin Brygmann i en pressemeddelelse.

CD’en indeholder 12 numre, og sangene bliver sunget af blandt andre Kaya Brüel, Pelle Emil Hebsgaard, Andrea Lykke Oehlenschlæger og selvfølgelig Martin Brygmann selv.

Annonce

- Det er supergod timing, at Martin Brygmann kommer til Varde, så vi kan få gjort ekstra reklame for musikken til ”Fyrtøjet – en gnist i Andersens liv”. Martin udgiver officielt først albummet fredag den 28.maj, så vi får også en eksklusiv mulighed for at høre sangene først, siger PR- og marketing manager i 7-kanten, Ole F. Gudmundsen.

Sideløbende korprojekt

I forbindelse med musikken til Varde Sommerspil, støtter Region Syddanmark et initiativ for skole- og fritidskor, hvor kor får adgang til korarrangementer, noder samt indspillet musik, som de kan øve sig på. Alle kor, der har lyst til at optræde på scenen i Arnbjerg Pavillonen for de spisende gæster forud for forestillingerne, kan efter først-til-mølle-princippet tilmelde sig indtil den 15. juni på karen@gbhs.dk. Når et kor optræder i Arnbjerg Pavillonen, modtager alle kormedlemmer en gratis billet til forestillingen.

Udover støtte fra Region Syddanmark, har korprojektet også modtaget støtte fra A.P. Møller Fonden, William Demant Fonden, Toyota Fonden og KODA på grund af det gode initiativ med at opføre en original, ny dansk musical, funderet i et af Danmarks største kulturelle ikoner, H.C. Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Livsstil For abonnenter

Fra militæruniform og lægekittel til afslappede ejere af en campingplads: - Hvad er det værste, der kan ske?

Annonce