Annonce
Kolding

Martin og Mikkel er regionens bedste VVS-elever

Martin A. Troelsen (t.v.) og Mikkel Stenkjær Kristensen fra Hansenberg blev henholdsvis nummer et og to ved de regionale mesterskaber i VVS. PR-foto
Annonce

Kolding: VVS-elev Martin A. Troelsen fra det tekniske gymnasium Hansenberg skal repræsentere Region Syddanmark ved DM i Skills i København til januar, og Mikkel Stenkjær Kristensen er reserve.

De to unge var oppe imod seks andre talentfulde VVS-elever fra hele Region Syddanmark, men efter to dages intense konkurrencer kunne Martin A. Troelsen og Mikkel Stenkjær Kristensen fra Hansenberg tirsdag indtage podiets to øverste pladser ved de regionale mesterskaber i VVS.

Mesterskaberne foregik på Syddansk Erhvervsskole i Odense, og det er en meget glad Martin A. Troelsen, som nu kan skrive regional mester på sit CV - og dermed også har indløst billet til DM i Skills 2020, der finder sted i København til januar.

- Jeg kunne ret hurtigt se, at Mikkel var min nærmeste konkurrent - og jeg tænkte, at han stak af, for han er virkelig dygtig. Så jeg er meget overvældet og glad, fortæller Martin A. Troelsen, som er i lære hos Jens Kristiansen VVS.

De to dygtige elever har - med faglærer ved Hansenberg Lars Jørgensen på sidelinjen - trænet sammen i skolens VVS-værksteder op til mesterskaberne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce