Annonce
Billund

Martin Sejersgaard-Jacobsen er ny direktør for teknik-, miljø- og kultur

Martin Sejrsgaard-Jacobsen, ny direktør for teknik-, miljø- og kultur, Billund Kommune. Pressefoto
Billund Kommune henter ny direktør i Kolding Kommune. Martin Sejersgaard-Jacobsen er ny direktør for teknik-, miljø- og kultur

Fra 10. august er direktionen i Billund Kommune igen fuldtallig. Her tiltræder 48-årige Martin Sejersgaard-Jacobsen som ny direktør for teknik-, miljø- og kultur.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Martin Sejersgaard-Jacobsen som direktør i et felt med 22 gode ansøgere.

- Vi glæder os meget til at få Martin Sejersgaard-Jacobsen med på holdet i direktionen i Billund Kommune som bindeled og sparringspartner til det politiske og leder for dygtige medarbejdere og ledere i et meget vigtigt område. Erhverv og turisme samt kommunale og private byudviklingsprojekter er fortsat i rivende udvikling. Et miljøområde med vigtige dagsordner i forhold til forurening og store projekter på affaldsområdet, og et kulturområde, der sprudler med Skole OL på vej, nyt museumscenter-projekt og Musikcentralen blot for at nævne enkelte, siger kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Chef fra Kolding

Den nye direktør kommer fra stillingen som områdechef for anlæg og drift i Kolding Kommune, et område med 450 medarbejdere og en stilling, han har været i siden 2013.

Direktørerne er på plads

Med ansættelsen af Martin Sejersgaard- Jacobsen som ny direktør for teknik-, miljø og kultur er direktionen i Billund Kommune nu fuldtallig og kommunens topledelse på plads til den nye organisering, som blev politisk vedtaget i maj og som træder i kraft 1. august.

Ole Bladt-Hansen er kommunaldirektør og har samtidig ledelsesmæssigt ansvar for byrådssekretariat samt sundhedsstab, HR. og arbejdsmiljø.

Thomas Foged er direktør for voksenområdet samt stabe.

Anders Lundsgaard er direktør for børne- og ungeområdet.

Desuden har han en bred erfaring fra det private erhvervsliv og fra HedeDanmark, hvor han været fra 2000 til 2013, senest som regionschef.

- Jeg har fulgt den positive udvikling i Billund Kommune og set, hvordan man internt i den borgervendte organisation  og ikke mindst med det politiske og med borgerne,  skaber de rigtige løsninger for fremtiden. Samtidig står Billund Kommunes vision om Børnenes Hovedstad som et meget klart eksempel på en vision, som jeg tror, de fleste kan se sig selv som medspillere i. Det vil jeg gerne være en del af, siger Martin Sejersgaard-Jacobsen, der har første officielle arbejdsdag mandag 10. august.

Annonce

På mountainbike

Martin Sejersgaard-Jacobsen er uddannet skov- og landsskabsingeniør fra Københavns Universitet og har gennem hele sit arbejdsliv løbende suppleret med videreuddannelse og lederuddannelse - fra HD i organisation og ledelse og politisk ledelse på Harvard University til senest i 2017 en masterclass i Stifinderprogrammet, som udbydes af Lasse Zäll, der blandt andet er kendt som coach for verdensklasse-roerne Arne Nielsson og Christian Frederiksen.


Billund Kommunes vision om Børnenes Hovedstad står som et meget klart eksempel på en vision, som jeg tror de fleste kan se sig selv som medspillere i. Det vil jeg gerne være en del af.

Martin Sejersgaard-Jacobsen


Privat bor Martin Sejersgaard-Jacobsen i Vester Nebel ved Kolding med sin hustru Ada og deres børn Samuel på 14, og Theia på 3 år.

Fritiden bruges meget på udendørsaktiviteter, og man kan sagtens forestille sig den nye direktør tage et kig på naturen i sin nye kommune fra en mountainbike.

Annonce
Billund For abonnenter

Coronakrisen førte Ronnie Olesen fra Birthe Kjær til kirken: Så blev jeg pludselig meget nervøs

Danmark

Fredagens coronatal: Fald i antal nysmittede

Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Kvinde blev pludseligt vækket midt om natten: Rygte om særligt indbrudstrick og mange indbrud afkræftes af politiet

Aabenraa For abonnenter

John har været firmaets mand i 56 år - det forsætter, selv om han er gået på pension

Sport

Holdlæge kvitter Esbjerg i protest mod kritiseret træner

Erhverv For abonnenter

Nichemejeri: 400 ton ost om året tager nu en bæredygtig drejning

Sydjylland For abonnenter

Lastbilchaufføren Lasse er møgtræt af ulovligt parkerede campingvogne på motorvejs-rastepladser: Er blevet svinet til, når han har påpeget problemet

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Billund

Youtuber skabte kø ved boghandleren: - Laksen er bare det bedste

Nordtyskland

Prognose: I weekenden bryder trafikken sammen på motorvejene lige syd for grænsen

Esbjerg

Mand gik på rov efter voksenslik: Stjal for flere tusind kroners eksklusiv champagne og sjælden gin

EfB

Tilbageslag inden sæsonpremieren: Hyballa må klare sig uden sin bedste angriber

Navne For abonnenter

Trods ordblindhed: 22-årige Kathrine styrer populær plakatvirksomhed

Kolding

Slagsmål mellem unge og arbejdere satte arbejde helt i stå: Nu går arbejdet med nyt atletikanlæg snart i gang igen

Annonce