Annonce
Esbjerg

Maskeret røver truede kærestepar med pistol

I enden med den nye legeplads og udsigtsplatforme ved Lergravsparken blev et kærestepar mandag eftermiddag truet af en maskeret røver, der havde en pistollignende genstand. Arkivfoto: Jesper Orry
Et kærestepar blev af en maskeret mand truet til at aflevere deres mobiltelefoner ved Lergravsparken. Manden truede med en pistollignende genstand.
Annonce

Et kærestepar fra Esbjerg var mandag eftermiddag udsat for et røveri ved søen ved Lergravsparken.

I enden mod Gammelby Ringvej blev parret klokken 17.07 passet op af en maskeret mand, der truede med en pistollignende genstand. Det oplyser politiet.


Give me your vallets, skulle han have sagt til dem.

Henrik Berg, Syd- og Sønderjyllands Politi


- Give me your vallets, skulle han have sagt til dem, oplyser Henrik Berg fra lokalpolitiet i Esbjerg.

Parret, en kvinde på 26 år og en mand på 29 år, forklarede røveren, at de ikke havde deres punge og tegnebøger med, og i stedet fik han udleveret to telefoner, hvor der i coveret også var dankort.

Manden flygtede til fods ad Gammelby Ringvej i retning af centrum.

Annonce

Telefoner fundet igen

De to telefoner blev klokken 18.35 fundet smidt ved Grønnegade 57 C, som ligger nord for gerningsstedet og altså ikke i den retning, som røveren flygtede.

Parret har beskrevet manden som 180 til 185 centimeter høj, han var iført sort maske, solbriller, sort tøj og sorte sko.

- At han talte engelsk til parret er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at han er udlænding, det ved vi ikke noget om med sikkerhed endnu, ligesom vi ikke kan sige noget om, hvorvidt der var tale om en rigtig pistol eller en attrap, siger Henrik Berg.

Ifølge Henrik Berg skal politiet ud at kigge på overvågningsvideoer forskellige stedet i byen for måske at finde billeder af gerningsmanden, men allerhelst vil politiet gerne høre fra vidner til episoden eller folk, som kan have set den formodede gerningsmand.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Slesvig-Holsten går i orange: Nu bør danskerne ikke køre over grænsen

Danmark

Hvor er Mette Frederiksen?

Annonce