Annonce
Haderslev

Masser af sjov og leg i Haderslev bymidte

Virtuel reality bussen er på vej til Haderslev. Pressefoto
Statens børnepulje giver råd til mere sommersjov. Foreningen Haderslev Butikker har fået over 200.000 kroner til at lave aktiviteter for børn i skolernes sommerferie.
Annonce

HADERSLEV:   Haderslev Kommune modtog i den forgange uge to millioner kroner fra staten som skal bruges til at understøtte  aktiviteter for børn og unge i sommerferien.

Kommunens foreninger blev opfordret til at søge, og det skulle gå hurtigt.
Skolebørnene har taget hul på første ferieuge, som mange tilbringer hjemme i år grundet Covid-19.

Haderslev Butikker  har hurtigt ved tasterne og har fået bevilliget et større beløb til at sætte gang i aktiviteter og arrangementer for børn og unge mellem seks og 17 år.

Butikkernes koordinator Christian Schulz kan ikke komme det nærmere, end at beløbet er over 200.000 kroner, så foreningen har virkelig fået mulighed for at lave en masse fede aktiviteter for de ferie-ramte skolebørn, både lokale børn og turister.

- De penge har gjort, at vi kan lave aktiviteter for børn og unge i byen hele sommeren, fortæller Christian Schulz, som knap er klar med programmet - men han lover, at der bliver masser af sjov og leg i byen hver uge.

Annonce

Hoppeborge og klatrevæg

Første aktivitet finder sted på fredag den 3. juli, hvor Haderslev Butikker også har den første af ekstra fredagsåbninger med åbent indtil klokken 20.00.

Rundt i byen opstilles fire forskellige hoppeborge, som børnene kan boltre sig på.

På Gravene opstilles en kæmpe klatrevæg.

På fredag rammer også virtual reality-bussen byen. Her er mulighed for at prøve den senest nye teknologi indenfor virtuel underholdning. Instruktører vil guide i gang, og der er gratis adgang for alle fra seks år og opefter.

Bussen vil udover på fredag d. 3. juli også være i byen den 10. og 24. juli.


Fakta

Et udpluk af de aktiviteter, som butikkerne har planlagt for børn og unge i Haderslev bymidte i juli:

Tre  fredage  den 3. 10. og 24 juli vil der i gågaden fra klokken 17.00 til 20.00 være en aktivitet planlagt af firmaet Shark Gaming.

Det er en VR-bus og telt udstyret med den seneste teknologi indenfor virtual reality oplevelser. Altså hele to VR-setups, forberedt til at tage børn og unge igennem næsten virkelige og spændende oplevelser.

Hver event vil have en varighed på tre time.

På Stormklokken er der besøg af gruppen Team VICI Atleterne, kendt fra programmet "Danmark har talent", som efter showet vil inddrage publikum i de udfordrende øvelser.

Team VICI Atleterne kan opleves den 3. og 17. juli.

I gågaden vil der også blive afviklet en DJ skole, den 3., 10., 24. og 31. juli, hvor flere professionelle DJs vil lære fra sig – og der vil være workshops om hvordan man laver film og video, alle fredage i juli måned.

Der er også planlagt  gadesalg i butikkerne og livemusik i hele byen.  Byen har åbent alle fredage i juli måned til kl. 20.00

Alle aktiviteter er gratis, og programmet vil løbe blive opdateret.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce