Annonce
Kolding

Massiv interesse for nedrykningsgyser: Salg af billetter til KIF mod Tønder går strygende

Det er scener som disse, KIF'erne håber på vil gentage sig. KIF har brug for opbakning fra så mange tilskuere som muligt, når holdet skal sikre sig endnu en sæson i den bedste danske håndboldliga. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Størstedelen af sæsonen har der været omkring et par tusind tilskuere på plads i Koldinghallerne, når KIF Kolding har spillet. Det ændrer sig på fredag, når første kamp i duellen om en plads i den bedste håndboldrække bliver spillet.

Kolding: Engang fyldtes Koldinghallerne til Champions League-opgør og medaljekampe i den danske håndboldliga.

Sådan er det ikke længere.

På fredag lægger Koldinghallerne i stedet gulv til en duel om en plads i den bedste danske håndboldrække. KIF Kolding kæmper om nedrykning. TM Tønder spiller for at rykke op.

Men selvom det er den omvendte verden i forhold til dengang, verdens bedste håndboldspillere udkæmpede store slag om trofæer på Ambolten, er byen klar til at bakke KIF Kolding op. Billetsalget til det første af to - måske tre - nedrykningsopgør går nemlig strygende. Det fortæller Mathias Sørensen, der er eventmanager i KIF Kolding.

- Vi har solgt lige under 3000 billetter, omkring 2800, og billetterne blev sat til salg i går (mandag, red.). Tønder kommer også med 150-200 mand, så der skal nok blive tryk på, siger Mathias Sørensen.

Annonce

Erhvervslivet bakker op

  • Business Kolding bakker op om KIF Kolding og uddeler 750 billetter til kampen til deres medlemmer.
  • Ifølge Mathias Sørensen er der stadig mulighed for at få fat i billetterne fra Business Kolding.
  • Hvis du er medlem af Business Kolding og er interesseret i en billet, skal du sende en mail til Mathias Sørensen på ms@kif.dk med dit navn og det ønskede antal billetter senest den 9. maj klokken 14. Du kan højst få fire billetter.
  • Folk, der ikke er medlem af Business Kolding, kan købe billet på www.kif.dk.

Tidligt ude

Der plads til 5001 tilskuere i Koldinghallerne, og Mathias Sørensen forventer, at der bliver solgt omkring 4000 billetter i alt. Det er markant flere billetter, end der er blevet solgt til sæsonens tidligere kampe, hvor præstationerne altså ikke har rakt længere end til nedrykningsspillet.

- Folk er meget tidligere ude end normalt. Helt vildt. Der plejer at være omkring 2000 til kampene, så vi er allerede over på nuværende tidspunkt. Vi skal tilbage til finaletiderne, før vi har set billetterne blive solgt så hurtigt, siger Mathias Sørensen, der fortæller, at billetpriserne er sænket en smule, og at tilskuerne får en øl eller vand med i købet.

Fredagens kamp bliver måske den sidste kamp på hjemmebane i denne sæson. Hvis KIF Kolding og TM Tønder begge vinder en af de to første kampe i serien, skal den afgørende kamp spilles i Kolding næste fredag. Anden kamp om nedrykning spilles tirsdag den 14. maj.

Kampstart på fredag er klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Annonce