Annonce
Livsstil

Master & Dynamics topmodel er englesang for dine ører

Designmæssigt er MW60 en fryd for øjnene. De er lavet af læder, metal og lækkert lammeskind til ørepuderne. De sidder også godt, og har en god tyngde, uden at det går ud over komforten. Pr-foto

Master & Dynamic er en relativt ung aktør på hovedtelefon-markedet, men er hurtigt blevet et navn, vi forbinder med kompromisløs kvalitet og fremragende lyd - om end til en høj pris.

New York-firmaets in-ear-øretelefoner, MW07, er de bedste in-ear-øretelefoner, vi har testet, og forventningerne til topmodellen MW60 er derfor skyhøje.

Indpakningen gør intet for at ændre dette. MW60 kommer i en luksuriøs og minimalistisk indpakning, hvor små silkeflapper åbner for de forskellige lag i pakken. Her er selve høretelefonerne, en ultra-kompakt manual, et læderetui til 3,5 mm lyd-kabel, usb-oplader og en lærredspose til opbevaring.

Opladeren er micro-usb, her havde usb-c været at foretrække.

MW60 kan klappes sammen, og tages med i lærredsposen, som også har plads til kabler - en fin detalje.

Batteritiden er listet til 16 timer, og vores test viser, at spilletiden overstiger dét.

Annonce
MW60 kan foldes sammen, så de passer i den medfølgende lærredspose og fylder minimalt under transport. Pr-foto

Læder og metal

Høretelefonerne er udført fuldstændigt i læder og metal, og over-ear-puderne er af blødt lammeskind med memory-foam under.

Tænd og sluk, volume osv. er let tilgængeligt på selve høretelefonerne via små knapper, der selvfølgelig er i metal.

MW60 ser eksklusive ud, føles robuste og lyder fremragende. Der er som i de øvrige trådløse modeller fra Master & Dynamics indbygget mikrofon, og den fungerer rigtig godt og kan selvfølgelig også betjenes på selve høretelefonen.

MW60 kommer med Master & Dynamics signatur-drivere i beryllium, og en direkte sammenligning med lillebror MW50+, som vi ellers også er begejstrede for, har MW60 som vinder på alle parametre. Uanset hvilken type musik, vi kaster efter MW60, bliver det håndteret forbilledligt. Lyden er en anelse varm, med en kraftfuld basgengivelse, klar diskant og en sprød lyd. MW60 lyder naturligt og ærligt med en stor detaljegrad.

MW60 kommer i en lækker indpakning, hvor slikeflapper åbner lag på lag i æsken. Der er høretelefoner, læder-etui med kabler og en lærredspose i æsken - samt en ultra-kort manual, som egentlig er overflødig, da det er let at forbinde via bluetooth. Pr-foto

Lækkert design og lyd - ingen støjreduktion

W60 er forkælelse til dig og dine ører. De lyder bedre end for eksempel Sony WH-1000XM3, men der er altså ingen støjreduktion at hente her - og så koster de cirka 1000 kroner mere. Hvis design og lyd er alfa og omega, så er MW60 et sikkert valg, men du kan også få flere funktioner og udmærket lyd for færre penge hos andre brands.

Pris og tilgængelighed: MW60 kan købes online og i fysiske butikker. Pris 3900 kroner.

MW60 er ikke støjreducerende, og hvis det er et krav, findes der andre høretelefoner, som koster mindre og også lyder godt.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Brexit it is: Vælgerne har talt

Endelig. Endelig kan både Storbritannien og EU komme videre. De britiske vælgere har talt, tydeligt, og de har klart valgt Brexit. Det giver en tiltrængt klarhed på begge sider af vandet oven på flere års tumultariske scener i det britiske parlament og manglende fremdrift i de uendelige forhandlinger med et mere og mere målløst EU. Nu må vi være færdige med Brexit eller ej. De britiske vælgere har talt, og de har givet den konservative premierminister Boris Johnson et klart mandat. Johnson er som politiker let at mene en masse om. Man kommer let til at ryste på hovedet. Han er en populist, en politisk charlatan, der ikke skyr nogen midler for magten, men han er også en klar vinder af det britiske valg efter en valgkamp, der har centreret sig om en sag: Brexit. Nu. Om han vandt på grund af sagen eller på grund af en meget svag, forvirret opposition, eller fordi englænderne ikke orker mere snak eller en kombination af det hele er ligegyldigt. Johnson vandt stort. Han tegner Storbritannien. Det kan man begræde, fra vores side af Nordsøen. Både politisk og økonomisk. Vi gik ind i det europæiske fællesskab sammen med englænderne, og der har så at sige altid været en tæt og givtig relation mellem Esbjerg og Harwich, og det havde været bedst for Danmark, om Storbritannien på vej ud af EU var vendt om i døren. Det gør Storbritannien ikke med Boris Johnson som dørmand. Lad os tørre øjnene. Briterne har valgt brexit, nu skal vi have det bedst mulige ud af det scenarie. Vi har en interesse i en stærk og tæt relation også fremover. Vi skal have en fornuftigt balanceret handelsaftale på plads hurtigst muligt. Vi beriger hinanden økonomisk og kulturelt. Danmark bør være den stemme i EU, som mere end nogen anden søger kompromisset og appellerer til fornuften i de forestående forhandlinger mellem Storbritannien og EU. Det bliver der brug for.

Annonce