Annonce
Sport

Matchvinder: Målmanden så stor ud, da jeg skøjtede ned mod ham

Adam Miller jubler efter at have scoret sit første mål i kampen mod Aalborg Pirates. Han scorede også i overtiden og afgjorde kampen. Foto. John Randeris.

Adam Miller scorede det kampvindende mål i overtiden, da Esbjerg Energy slog Aalborg Pirates 5-4. Han syntes, målmanden så stor ud, da han skøjtede ned mod ham.

REAKTIONER: Esbjerg Energy vandt 5-4 over Aalborg Pirates i den anden semifinalekamp. Adam Miller scorede i overtiden. Pludselig var han helt fri, og så satte han den ind bag Tadeas Galansky.

- Jeg så en, der hoppede på "Nixie"(Brock Nixon, red.), og jeg tænkte, han er en klog spiller. Så hvis jeg bare kunne komme ned ad midten, ville han smide den der. Da jeg skøjtede ned til målmanden, så han stor ud. Men han gik ned, og jeg gik op, siger Adam Miller om målet, han satte op i nettaget, og som vandt kampen for Esbjerg Energy.

- Det føles godt at score sådan et mål. Jeg har været i gang længe, men det føles altid godt at bidrage, når man går efter mesterskabet.

Annonce

Mere fysik

Ellers var han ikke tilfreds med kampen.

- Det var en sløset præstation. Vi var ikke fysiske nok. Det er et ret lille hold, og det kan sætte sig i sådan en serie, hvis man rammer dem hårdt. Det fik vi slet ikke gjort, siger Adam Miller.

Fysikken er også noget af det, der skal sidde der, når holdet søndag tager til Aalborg for at spille tredje kamp.

- Vi ser video af kampen i morgen, og så justerer vi. Vores bedste kamp var i Aalborg, deres bedste var i dag. Vi skal ramme dem hårdere på søndag, vi skal få pucken ind foran målet og spille simpelt, siger Miller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

JV mener: Der bliver brug for hjælpepakker sommeren over

Meget tyder på, at vi nu er vidne til det største og mest voldsomme tilbageslag, der nogensinde er registreret i USA. Det skrev Dansk Erhvervs cheføkonom, Tore Stramer, i en økonomisk kommentar, organisationen med hovedsæde i den gamle Børsen-bygning i København sendte ud torsdag eftermiddag. Lige ovre på den anden side af gaden ligger Finansministeriet, hvor det torsdag formiddag på et pressemøde blev slået fast, at andet kvartal i år ser ud til at blive det sorteste kapitel i dansk økonomis historie. Til sammen tegner det et dystert billede, der gør det nødvendigt, at vi i et helt usædvanlig grad står sammen om at redde, hvad reddes kan i dansk erhvervsliv. De meget omfattende hjælpepakker rækker formentlig ikke. Derfor er det fornuftigt, at den socialdemokratiske regering torsdag indledte politiske forhandlinger om et såkaldt serviceeftersyn af hjælpepakkerne. Finansminister Nicolai Wammen sagde efter pressemødet, at han kunne forestille sig en forlængelse af hjælpepakkerne til 9. juli. Men det er ikke usandsynligt, at det ikke engang er lang tid nok, hvis ikke for mange ellers sunde virksomheder dør af pengemangel. Det er desværre realistisk, at hjælpepakkerne helt eller delvist skal vare sommeren over for at få den ønskede effekt. Blandt de mange årsager er den hurtigt voksende krise i USA og den meget langsomme genåbning af Danmark. USA er vores største eksportmarked, som op imod 900.000 danske job er direkte eller indirekte afhængige af, så den amerikanske nedtur kan ramme danske virksomheder meget hårdt. Dertil kommer, at regeringen valgte den dyreste løsning, da første fase af genåbningen blev meddelt i mandags. Eksperter præsenterede regeringen for tre mulige modeller for en genåbning. Den valgte model vil ifølge tænketanken Kraka koste et månedligt tab på 14 milliarder kroner, mens mellemløsningen ville have været fem milliarder kroner billigere uden, at den nødvendigvis havde kostet flere menneskeliv.

Annonce