Annonce
Sport

Matchvinder: Målmanden så stor ud, da jeg skøjtede ned mod ham

Adam Miller jubler efter at have scoret sit første mål i kampen mod Aalborg Pirates. Han scorede også i overtiden og afgjorde kampen. Foto. John Randeris.

Adam Miller scorede det kampvindende mål i overtiden, da Esbjerg Energy slog Aalborg Pirates 5-4. Han syntes, målmanden så stor ud, da han skøjtede ned mod ham.

REAKTIONER: Esbjerg Energy vandt 5-4 over Aalborg Pirates i den anden semifinalekamp. Adam Miller scorede i overtiden. Pludselig var han helt fri, og så satte han den ind bag Tadeas Galansky.

- Jeg så en, der hoppede på "Nixie"(Brock Nixon, red.), og jeg tænkte, han er en klog spiller. Så hvis jeg bare kunne komme ned ad midten, ville han smide den der. Da jeg skøjtede ned til målmanden, så han stor ud. Men han gik ned, og jeg gik op, siger Adam Miller om målet, han satte op i nettaget, og som vandt kampen for Esbjerg Energy.

- Det føles godt at score sådan et mål. Jeg har været i gang længe, men det føles altid godt at bidrage, når man går efter mesterskabet.

Annonce

Mere fysik

Ellers var han ikke tilfreds med kampen.

- Det var en sløset præstation. Vi var ikke fysiske nok. Det er et ret lille hold, og det kan sætte sig i sådan en serie, hvis man rammer dem hårdt. Det fik vi slet ikke gjort, siger Adam Miller.

Fysikken er også noget af det, der skal sidde der, når holdet søndag tager til Aalborg for at spille tredje kamp.

- Vi ser video af kampen i morgen, og så justerer vi. Vores bedste kamp var i Aalborg, deres bedste var i dag. Vi skal ramme dem hårdere på søndag, vi skal få pucken ind foran målet og spille simpelt, siger Miller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Havnevirksomheder bekymrede over at ny havnevision skal hastes igennem

Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce