Annonce
Ribe Esbjerg HH

Mathias Madsen bliver ny træner i Ribe-Esbjerg HH

Annonce

HÅNDBOLD: Ribe-Esbjerg HH og cheftræner Kristian Kristensen har i fællesskab valgt at opgradere ressourcerne på bænken i jagten på flere point.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Mathias Madsen, der med stor succes var Kristian Kristensens højrehånd gennem tre sæsoner i Herning-Ikast Håndbold, bliver således efter Kristensens eget ønske med øjeblikkelig virkning tilknyttet det eksisterende trænerteam, hvor Jonas Larholm uforandret fortsætter som spillende assistent.

Mathias Madsen skal primært være med omkring kampene, hvilket glæder Kristian Kristensen.

- Det er glædeligt, at klubben ser fordelene i at optimere på ressourcerne omkring holdet. Der er mange opgaver, der kan effektiviseres i bestræbelserne på at skabe de bedste forudsætninger for at få vendt de sidste marginaler over til vores fordel, siger udtaler Kristian Kristensen.

Ribe-Esbjerg HH har fået en miserabel indledning på ligaen i denne sæson. Holdet, hvis målsætning oprindelig var en plads i slutspillet, har kun formået at hente tre point i ni kampe.

Onsdag spiller Ribe-Esbjerg ude mod Århus Håndbold.

Mathias Madsen blev uenig med ledelse i Herning-Ikast efter sidste sæson, og derfor er han ledig på markedet. Nu skal han hjælpe til i Ribe-Esbjerg HH. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Corona sender en hel skole hjem: 500 elever må tidligst komme i skole igen på tirsdag

Annonce