Annonce
Vejen

Max og Trine er faret vild i verden

Max-Kristian Heiredal og Trine Kingo er på deres drømmerejse jorden rundt. Coronaen spænder ben for rejseplanen, men får dem ikke til vende hjem. Privatfoto.
Trine Kingo og Max-Kristian Heiredal er på deres livs rejse. Coronaen spænder ben for rejseplanerne, men den får dem ikke til at opgive deres drømmerejse.
Annonce

Vejen: I Taiwan er et ungt par strandet på grund af coronaen. 33-årige Max-Kristian Heiredal fra Vejen og kæresten Trine Kingo tog hul på deres drømmerejse i begyndelsen af februar. En jordomrejse, som er planlagt til at vare et år.

- Allerede før vores afrejse drillede coronaen os første gang. Vi måtte fjerne Kina fra vores plan og ændrede til Sydkorea og Japan. Derefter ville vi fortsætte på den oprindelige plan fra Hong Kong og videre. Et par dage før, vi skulle rejse til Sydkorea, blev vores fly aflyst, vi fik booket et fly til Japan i stedet, og inddrog Taiwan i vores rejseplan. Så måtte vi fjerne Hong Kong. Herefter var der problemer i Mongoliet, hvor vi blev påkrævet at bruge maske, forklarer Max-Kristian.

I Japan måtte parret lave lidt pludselige ændringer.

- Vi var blevet nervøse for, om Taiwan ville lukke os ind, så vi tog tidligere afsted end beregnet. Det var heldigt nok, da vi ankom dagen før karantænekravet kom til Taiwan, fortsætter han.

Trine og Max-Kristian har været i Taiwan i 14 dage nu, og de er meget begejstrede for landet.

- Vi har mærket et helt fantastisk land, som håndterer coronaen rigtig godt. Vi rejser Taiwan rundt og håber på, at vi kan komme videre derefter, og ellers har vi fire måneders visum til at blive, siger Max-Kristian.

Bag al bagagen ses den planlagte rute på verdenskortet. Privatfoto.
Annonce

Fra drøm til virkelighed

Parret mødte hinanden i Nørrebroparken i København, og der gik ikke lang tid, før snakken faldt på at rejse. Trine havde lige været på en månedsrejse i Vietnam og Indonesien, og Max-Kristian var lige kommet hjem fra Sydafrika.

- Det tog ikke lang tid, før vi tog på vores første rejse sammen, og det er blevet til mange siden. Nu er vi hoppet af hamsterhjulet og udlever vores drøm om at blive fuldtidsrejsende det næste års tid, fortæller Max-Kristian.

Turen begyndte med, at Max fik udlevet en af sine helt store drømme.

- Vi fløj til Moskva og steg ombord på den transmongolske jernbane. Det krævede lidt overtalelse, for det havde Trine påstået, jeg aldrig fik hende med på. Det viser, at drømme kan blive til virkelighed, siger han.

Parrets rejseeventyr kan følges på hjemmesiden faretvildiverden.dk eller på instagram faret_vild_i_verden.

Inden parret nåede til Taiwan, gik turen forbi Osaka i Japan. Privatfoto.
Max-Kristian og Trine besøgte også en af de største turistattraktioner Fushimi Inari-Taisha. Privatfoto
Det første stop på rejsen var i Moskva. Privatfoto.
Ved første stop i Taiwan og Tapei var der udsigt over Tapei 101, der engang var verdens højeste bygning. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce