Annonce
Vejen

MC Syd får mere plads og nye motorcykler

Fra venstre er det Mads Hansen fra Honda, Palle Snor og Jimmi Kjær fra MC Syd, Morten Agerbæk fra Honda og Frederik Jensen fra MC Syd. Foto: Mikael Dynnes Holmbo

SDR. HYGUM: Når MC Syd i begyndelsen af det nye år kan åbne nyt 800 kvadratmeter stort udstillingslokale, bliver det med et nyt sortiment af motorcykler.

Motorcykelforhandleren har indgået samarbejde med Honda og vil fremover tilbyde nye motorcykler fra Honda.

- MC Syd vil kunne præsentere motorcykler fra Honda i alle temperamenter og prisklasser, lige fra daglig transport til offroad over i de større turmaskiner, fortæller Morten Agerbæk, der er direktør for den danske Honda importør, Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.

Det er ikke tilfældigt, at Honda har valgt forhandleren i Sdr. Hygum som samarbejdspartner.

- MC Syd har bevist, at de kan sælge motorcykler. Samtidig er det en enestående mulighed at kunne præsentere Hondas program i en pæn og ny bygning, siger Morten Agerbæk.

Når det nye udstillingslokale står færdigt, har MC Syd plads til godt 500 motorcykler.

- Med det nye byggeri får vi bedre plads til at præsentere motorcyklerne ordentligt, fortæller indehaver af MC Syd, Jimmi Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Standup-vinder til Haderslev

Leder For abonnenter

Dronningens jernnæve

Der er nærmest altid uro i det engelske kongehus, og den seneste tid har uroen haft den iltre prins Harry som omdrejningspunkt. Prins Harry er bror til prins William, der en dag bliver konge, og yngste søn af prins Charles og prinsesse Diana, og sammen med sin kone, den borgerligt og amerikansk fødte hertuginde Meghan, ønsker han at trække sig som såkaldt seniormedlem af kongefamilien. Det er blandt andet ønsket om mere privatliv, der har bragt det unge ægtepar på disse tanker. Den engelske dronning Elisabeth har reageret ved at efterkomme parrets ønske, men samtidig også frataget dem retten til at kalde sig "kongelige højheder", frataget dem retten til at modtage apanage ligesom de to skal tilbagebetale cirka 20 millioner kroner for den nylige renovering af deres residens Frogmore Cottage. Der er langt fra det engelske til det danske kongehus, men dronning Elisabeths beslutning virker klog. Selv om man som kongelig er født ind i en særlig skæbne, er der historisk flere eksempler på, at medlemmer af forskellige kongehuse har frasagt sig disse nedarvede privilegier. I England synes dronningens holdning klar: Hvis du ikke vil arbejde som kongelig, får du heller ikke løn som kongelig. Dette spørgsmål kommer vi uden tvivl også til at diskutere inden længe her i Danmark, idet der i kongehuset lige nu er usædvanligt mange børn. En del af disse vil formentlig heller ikke som voksne kunne fylde en tilværelse ud inden for kongehuset, og derfor vil den til den tid siddende regent i samråd med regering og Folketing skulle træffe beslutninger i samme boldgade som dronning Elisabeths. Et kongehus med nedarvede privilegier er egentlig som konstruktion en anakronisme, men da eksempelvis det danske kongehus nyder massiv folkelig opbakning, er det i praksis en ganske demokratisk indretning. Imidlertid hviler en del af populariteten utvivlsomt på en bred accept af forholdet mellem aflønning og indsats, og her er det klart, at medlemmer af kongehuset for at få apanage skal arbejde for pengene.

Kolding

Udvalgsformand efter kritik: Patienter i manuelle kørestole skal bruge gammel indgang

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];