Annonce
Varde

Med en 3-0 sejr er NUIF tilbage på toppen af volleyligaen

NUIF Volley er tilbage på tronen i volleyligaen. Med den seneste sejr over VK Vestsjælland har holdet præsteret fem sejre i fem kampe. PR-foto

Nordenskov: Foran et stort og begejstret hjemmepublikum kunne NUIF Volleyballs herrer i volleyligaen spille sig tilbage på førstepladsen med en sikker 3-0 sejr over gæsterne fra VK Vestsjælland. Ganske vist med en kamp mere spillet end de forsvarende mestre og guldfavoritter fra Gentofte. Førstepladsen er opnået i NUIFs blot anden sæson i landets bedste række. Fem sejre i fem kampe.

- Vi er kommet resultatmæssigt rigtig godt fra start, selvom vi bestemt har momenter i spillet, vi kan og bør gøre bedre, men vi lægger hele tiden på, og i dag spiller vi med hele vores bredde og spiller alligevel i perioder på et rigtig højt niveau, siger en stolt cheftræner Brendan Garlick.

- I dag får jeg lov til at opleve det meste af kampen fra bænken og har tid til for alvor at betragte den support, vi får fra publikum. Den er ganske enkelt fantastisk. Jeg glæder mig over sejren, men først og fremmest over, at de danske spillere har løftet deres niveau og slår til, når de får chancen. Det er jo hele formålet med at have os udlændinge til at komme til Nordenskov, siger holdets anfører Will Craft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce