Annonce
Vejen

Med hjertet på rette sted

Det store julehjerte faldt i foråret ned og gik i stykker, men Benny og Brian Lillelund har fået hjælp fra to frivillige, der har repareret det igen. Arkivfoto: Søren Dippel
Annonce

Brørup: - Der er mennesker ude i Danmark, som har et julehjerte for os. Det store ikoniske hjerte faldt ned i en storm tidligere på året. Det er kommet tilbage fra to frivillige, som valgte at tage det med hjem og sætte det i stand for os.

Sådan lyder det fra brødrene Benny og Brian Lillelund, der Lillelunds Julemuseum.

Det glæder julebrødrene, at der findes folk, der gerne vil hjælpe. Især fordi 2020 på ingen måde har været et godt år besøgsmæssigt - på grund af coronakrisen.

For julemuseet har ikke kunnet få del i regeringens hjælpepakke til landets museer og seværdigheder.

- Dette er en af grundene til, at vores besøgstal faldt så drastisk i forhold til dem, der fik hjælp, fortæller brødrene, der anslår at det lille museum i forhold til sommeren sidste år har mistet i alt omkring 600 besøgende - inklusive de mange grupper, der har aflyst besøg.

- Vi er nødt til at se det med andre øjne, så for at redde vores sæson og forhåbentlig vores besøgstal, er vi nødt til at sætte vores priser ned til 25 kroner pr. person fra den 6. september og resten af året - i vores normale åbningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Annonce