Annoncørbetalt indhold

Med SEO kan du få de billigste konverteringer, men det kan være svært at mestre

Annonce

Denne artikel er sponsoreret af PK Medier

Det kan være svært at finde ud af hvordan man skal starter med at lave SEO for ens virksomhed. Der er mange redskaber at tage i brug som linkbuilding, Google Ads, søgeordsanalyser mm. Der er dog et alternativ til selv at give sig i kast med det - spørg en ekspert. PK Medier er et online marketing bureau som har specialiseret sig i flere former for online marketing. De beskæftiger sig blandt andet med SEO i København.

Online marketing og SEO bureauet i København har en række specialister siddende som har erfaring med en række marketingdiscipliner. Teamet er udvalgt efter deres egenskaber og erfaringer indenfor faget. Teamet er bygget dynamisk op, i form af at alle har kendskab til de primære online markedsførings område og som er eksperter i en til flere af dem. Der bliver hele tiden afprøvet nye ideer, så der er en kontinuerlig udvikling af produktets kvalitet. På deres kontor i København er der løbende samtaler på tværs af projekter for at give mulighed for at spare og komme frem til et endnu bedre produkt.

Google certificeret eksperter og gode erfaringer

PK Medier arbejder dybdegående med SEO i København og tilbyder services i alt fra ny SEO opdateret website til link building og at lave SEO tekster til din hjemmeside. Det handler nemlig ikke om kun at slå hårdt på Google Ads hvis der ikke er styr på de resterende dele af SEO.

Ved at have alle delene af SEO til at arbejde sammen, sikre du dig de bedste muligheder for at konvertere billigst muligt. Dette gør PK Medier ved, skridt for skridt at gennemgå hele din online tilstedeværelse og lægge en fremadrettet plan for hvordan du kan rangere bedst muligt og hvordan du bliver ved med at holde din placering. SEO er nemlig ikke noget kan lige ‘fikser’ det er noget man hele tiden skal vedligeholde.

Da PK Medier er certificeret i Google og har mulighed for at indikere din hjemmeside. Dette betyder at når der er blevet lavet en opdatering på din hjemmeside behøver du ikke vente på at Google selv finder den, men at PK Medier kan fortælle Google at der er sket en ændring. Denne indeksering gør at du har mulighed hurtigere at rangere og dermed give dig hurtige resultater og konverteringer.

Hvorfor skal du vælge PK Medier?

Der er mange SEO bureauer der har specialiseret sig udelukket i SEO, dette betyder dog at de har tendens til ikke at have hele overblikket over hvordan ændringer kan påvirker andre grene af markedsføring. PK Medier har hele overblikket over flere markedsføringskanaler samtidig med at være eksperter i SEO. Så om du mangler hjælp til SEO eller du har spørgsmål til andre markedsføringskanaler så kan du få hele pakken gennem PK Medier.

Denne artikel er sponsoreret af PK Medier

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.