Annonce
Esbjerg

Med SnakSammen og og et stort korps af frivillige forsøger Røde Kors at få os igennem påsken

Røde Kors er klar til en travl påske, hvor man både tilbyder "digital besøg" via SnakSammen-ordningen eller hjælp til praktiske opgaver udendørs som indkøb, hundeluftning eller afhentning af medicin. Foto: Ulla Munch-Petersen
Annonce

Esbjerg: Hos Røde Kors er man helt på det rene med, at påsken for mange er den højtid, hvor man mødes med familie og venner. Afsavnet under coronakrisen er man klar til at afhjælpe blandt andet gennem SnakSammen-ordningen, som i samarbejde med den sociale mødeplatform Boblberg, tilbyder en digital besøgstjeneste.

Alle, der gerne vil have et digitalt ”besøg”, kan via SnakSammen.dk booke en snak med en frivillig samtaleven. Begge parter får en sms og en e-mail med et link, når samtalen begynder – og man skal ikke installere besværlige programmer. I SnakSammen er der både plads til at vende verdenssituation samt de mere tunge samtaler med brug for ro.

Kan man ikke klare sine udfordringer med et "digitalt besøg", har Røde Kors også kontakt til et korps af cirka 15.000 frivillige, der gerne giver en hånd med indkøb, afhentning af medicin, hundeluftning eller andre praktiske opgave, der dog skal kunne klares udendørs.

Har man brug for hjælp, eller vil man melde sig som frivillig hjælper, skal man blot ringe ind til Røde Kors’ Hjælpenetværk på telefon 3529-9660, hvor telefonen er åben hele påsken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce