Annonce
Tønder

Med Socialudvalget ude i det virkelige liv

Annonce

Læserbrev: En af glæderne ved at sidde i Socialudvalget i Tønder Kommune er løbende at afholde vore månedsmøder ude i det virkelige liv på de kommunale institutioner. Ved sidste socialudvalgsmøde var vi inviteret til Hjerneskadecentret Klosterparken i Løgumkloster.

Hjerneskadecentret er et specialiseret bo- og genoptræningstilbud til mennesker, der har pådraget sig en hjerneskade. Stedet er en mindre institution der rummer 12 pladser, men centret havde svært ved at udfylde alle pladser, hvilket er kritisk for at fastholde de nødvendige ressourcer, der skal sikre stedets kvalitet og udvikling.

Et enigt Socialudvalg har fastholdt stedets berettigelse uanset de udfordringer, der ofte fulgte i ”kølvandet.” I dag ser vi resultatet, Klosterparken er fuld belagt, andre kommuner har set hvilke værdier Klosterparkens personale har været i stand til at skabe, og derfor nu valgt at tilkøbe ydelser og værdier til deres egne borgere.


Et enigt Socialudvalg har fastholdt stedets berettigelse uanset de udfordringer, der ofte fulgte i ”kølvandet.”

Fra læserbrevet


Hjerneskadecentret Klosterparken er blot en af flere institutioner, i Tønder Kommune, der med succes uanset mange udfordringer skaber resultater og værdier for vore borgere, og gør det så godt, at andre Kommuner vælger at tilkøbe disse ydelser til deres borgere.

Et samlet Socialudvalg er utrolig taknemlig og glade over, at vi har så dygtige medarbejdere tilknyttet vore institutioner, at de er i stand til at levere denne høje kvalitet, der virkelig påskønnes viden omkring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Høje bankgebyrer dræner små foreningers pengekasser: Priser kan svinge med flere tusinde fra bank til bank

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Aabenraa For abonnenter

Færre busafgange: Familielivet på Vollerup Byvej kræver mange bilture

Annonce