Annonce
SønderjyskE Fodbold

To OB-spillere til de lyseblå: Lieder er færdig i SønderjyskE

Mart Lieder skifter med øjeblikkelig virkning til OB. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Midtbanespilleren Julius Eskesen og angriberen Anders K. Jacobsen skifter med øjeblikkelig virkning fra OB til SønderjyskE. Mart Lieder skifter til OB allerede nu.

SØNDERJYSKE: SønderjyskE går et hårdt forår i møde, hvor målet er at undgå nedrykning. Derfor kan det næppe være en kærkommen nyhed for klubbens tilhængere, at holdets bedste angriber er solgt med øjeblikkelig virkning.

Hollandske Mart Lieder er solgt til OB og tager dermed turen til Fyn et halvt år før planlagt.

– Planen var, at han skulle skifte transferfrit til sommer, men vi har fået en fin pris for ham, og vi har en god erstatning klar, så vi lader ham gå nu og takker ham for indsatsen i den lyseblå trøje, siger SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Den gode erstatning, sportschefen hentyder til, er 30-årige Anders K. Jacobsen, der i denne sæson har scoret to mål i 12 kampe for OB. Sammenlagt spillede angriberen 161 kampe og scorede 37 mål for OB. Jacobsen havde kontraktudløb til sommer, men fik tirsdag ophævet aftalen med fynboerne.

– Han er en snu angriber, der er klog og ærgerrig, og han har kæmpet godt i OB også i mindre sjove perioder. Nu får vi glæde af hans åbenlyse kompetencer, men det glæder mig også, at ”AK” virkelig har ønsket at komme til os, for der har også været andre bejlere til ham, men vi har en fælles tro på, at han her kan komme tilbage til tidligere tiders topniveau, siger Haysen.

Annonce

Bump på Eskesens vej

Med sig fra Fyn har han den 20-årige midtbanespiller, Julius Eskesen, der var et kæmpe talent, men som faldt længere og længere ned i køen hos cheftræner Jakob Michelsen.

– Vi forventer os meget af den unge mand både her og nu og i fremtiden. Nu skal han lige ind i vores miljø, hvor vi skal have ham til at blomstre, så vi igen ser den spiller, der tog Superligaen med storm for et til to år siden. Der har været nogle bump på vejen for ham, men vi tror på, at vi kan få ham tilbage til der, hvor han var engang og derfra udvikle ham yderligere, lyder det fra Hans Jørgen Haysen om Eskesen, der allerede er i tyrkiske Belek med OB og onsdag støder til sønderjyderne, når de ankommer.

Anders K. Jacobsen rejser med SønderjyskE-truppen fra Danmark onsdag morgen. Mart Lieder derimod - han er færdig i SønderjyskE.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Se de nyeste tal: 77 indlagte corona-patienter i Region Syddanmark

Danmark

Live: Nu har 179 personer med coronavirus mistet livet i Danmark

Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

Sydjylland For abonnenter

Politiet i opråb: Uklare GDPR-regler forsinker opklaring af kriminalitet

Annonce