Annonce
Sport

Medie: SønderjyskE-spillere er utilfredse med Claus Nørgaard

Der er endnu en gang skriverier om, at Claus Nørgaards trænersæde vakler. Denne gang er det spillerne, der skulle være utilfredse med deres træner. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix

Der er ifølge Ekstra Bladet intern uro i SønderjyskE, hvor flere fremtrædende spillere skulle være utilfredse med cheftræner Claus Nørgaard. Sportschef kan ikke genkende det billede, som avisen tegner af klubbens situation.

SønderjyskE: Forholdet mellem spillerne på SønderjyskE's fodboldhold og cheftræner Claus Nørgaard nærmer sig ifølge Ekstra Bladet et decideret sammenbrud.

Avisen skriver, at den gennem den seneste måned har hørt flere beretninger fra SønderjyskE-lejren, der tegner et kritisk billede af situationen i klubben.

Blandt andet skulle holdets anfører og forsvarsgeneral, Marc Pedersen, ifølge mediet have forladt en træning i starten af oktober sammen med en anden unavngiven spiller. Det skulle være sket umiddelbart efter nederlaget på 4-1 til FC Nordsjælland.

Annonce

Anfører ændrede spillestilen

Selv samme Marc Pedersen skulle også have instrueret sine holdkammerater i en omstilling til et femmandsforsvarer uden Nørgaards accept i Nordsjælland-kampen.

Avisen skriver også, at hollandske Kees Luijckx i omklædningsrummet ad flere omgange skulle have været ude i rasende udfald mod cheftræneren.

Flere personer med indgående indsigt i forholdene i den sønderjyske fodboldklub fortæller avisen, at Claus Nørgaard ikke har opbakning fra sin spillertrup, og at modstanden mod ham har dybe rødder blandt truppens stamspillere.

Ekstra Bladet skulle have haft fortrolige samtaler om klubbens situation med flere end ti personer, der enten selv er eller kender folk, der er tilknyttet klubben.

Haysen afviser

- Dét billede kan jeg slet ikke genkende. Vi har en trup med mange ambitiøse spillere, der har en enorm vindermentalitet, som vi ynder at dyrke og udvikle, og hos os er der plads til at byde ind med holdninger og ideer, så længe de er konstruktive og til holdets og klubbens bedste. Så er det selvfølgelig ikke alt, vi er enige om, men du skal have lov til at give din mening til kende, siger sportschef Hans Jørgen Haysen om situationen til Ekstra Bladet.

Han forklarer i øvrigt, at han løbende holder møder med klubbens spillerråd, og at han derigennem "ikke har kendskab til noget, der adskiller sig fra, hvad der er normalt i en ambitiøs klub."

Claus Nørgaard er ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Langtfra nogen faneflugt i Stenderup

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce