Annonce
Sønderjyske HH

Medie: Svensk bomber og fransk stortalent til SønderjyskE

Marcus Dahlin meldes ifølge TV2 Sport på vej fra Mors-Thy til SønderjyskE. Arkivfoto: Ole Nielsen
Ifølge TV2 Sport er SønderjyskE tæt på at sikre sig yderligere to bagspillere til den kommende sæson.

SØNDERJYSKE: Et fransk stortalent fra PAUC og en svensk bomber fra Mors-Thy.

SønderjyskE har ifølge TV2 Sport fingrene ude efter både den svenske højreback Marcus Dahlin og den franske talent, Noah Gaudin.

Aftalen med Gaudin skulle være på plads, såfremt franskmanden består et lægetjek. Gaudin, der har været en af profilerne på det franske U/21-landshold, har i denne sæson spillet syv af klubbens 10 kampe i den franske liga, hvor holdet ligger på fjerdepladsen.

Gaudin er holdkammerat med stregspiller Morten Bjørnhauge, der også kommer til SønderjyskE til sommer som erstatning for Frederik Børm, der skifter til Århus. Gaudin kan spille playmaker og venstre back, og ligner derfor en afløser for Aaron Mensing, der har valgt at skifte til TTH Holstebro.

Annonce

Vil ikke bekræfte

SønderjyskE meldes desuden tæt på en aftale med svenske Marcus Dahlin. Den svenske højreback har været et stort aktiv for Mors-Thy, når skader ikke har stået i vejen for hans udfoldelser. I denne sæson har han spillet seks af klubbens ni kampe og scoret 22 mål. I sidste sæson scorede han 124 mål i 26 kampe fordelt over hele sæsonen.

SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt vil ikke bekræfte tilgangen af hverken Gaudin eller Dahlin.

- De to navne har jeg ingen kommentarer til, men vi arbejder selvfølgelig på at sammensætte et stærk hold, siger Lindhardt til TV2 Sport.

Det vil næppe være helt i skoven at spekulere i, at SønderjyskE vil offentliggøre en eller to af de nye spillere i forbindelse med lørdagens tv-kamp mod TTH Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce