Annonce
Sønderjyske HH

Medie: Svensk bomber og fransk stortalent til SønderjyskE

Marcus Dahlin meldes ifølge TV2 Sport på vej fra Mors-Thy til SønderjyskE. Arkivfoto: Ole Nielsen
Ifølge TV2 Sport er SønderjyskE tæt på at sikre sig yderligere to bagspillere til den kommende sæson.

SØNDERJYSKE: Et fransk stortalent fra PAUC og en svensk bomber fra Mors-Thy.

SønderjyskE har ifølge TV2 Sport fingrene ude efter både den svenske højreback Marcus Dahlin og den franske talent, Noah Gaudin.

Aftalen med Gaudin skulle være på plads, såfremt franskmanden består et lægetjek. Gaudin, der har været en af profilerne på det franske U/21-landshold, har i denne sæson spillet syv af klubbens 10 kampe i den franske liga, hvor holdet ligger på fjerdepladsen.

Gaudin er holdkammerat med stregspiller Morten Bjørnhauge, der også kommer til SønderjyskE til sommer som erstatning for Frederik Børm, der skifter til Århus. Gaudin kan spille playmaker og venstre back, og ligner derfor en afløser for Aaron Mensing, der har valgt at skifte til TTH Holstebro.

Annonce

Vil ikke bekræfte

SønderjyskE meldes desuden tæt på en aftale med svenske Marcus Dahlin. Den svenske højreback har været et stort aktiv for Mors-Thy, når skader ikke har stået i vejen for hans udfoldelser. I denne sæson har han spillet seks af klubbens ni kampe og scoret 22 mål. I sidste sæson scorede han 124 mål i 26 kampe fordelt over hele sæsonen.

SønderjyskE-sportsdirektør Simon Lindhardt vil ikke bekræfte tilgangen af hverken Gaudin eller Dahlin.

- De to navne har jeg ingen kommentarer til, men vi arbejder selvfølgelig på at sammensætte et stærk hold, siger Lindhardt til TV2 Sport.

Det vil næppe være helt i skoven at spekulere i, at SønderjyskE vil offentliggøre en eller to af de nye spillere i forbindelse med lørdagens tv-kamp mod TTH Holstebro.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Naturligvis har bro følger

Før etableringen af den faste forbindelse over Storebælt var den ingen ende på bekymringerne. Fisk, fugle og pattedyr ville blive truet, måtte man dengang forstå. Efter hensynet til samfundets interesser samt følgerne for flora og fauna blev holdt op mod hinanden, blev bro og togtunnel alligevel bygget. Som bekendt gik verden ikke under. Nu foreligger en rapport om de naturmæssige konsekvenser af en bro mellem Als og Fyn. Vurderingen blev udarbejdet i januar, men er først nu offentliggjort. Forklaringen på forsinkelsen er ukendt, men måske har Vejdirektoratet slet og ret skammet sig over konklusionens banalitet. Broen vil medføre uoprettelig påvirkning af natur og dyrelivet både i anlægs- og driftsfasen. Naturen vil blive påført skader, der ikke kan gøres om, vurderer specialisterne således. Og ja, det er givetvis korrekt. Sådanne konsekvenser ligger i anlægsarbejders natur. Selv en mindre cykelsti forandrer landskabet for bestandigt. Musereder bliver ødelagt, frøer fordrevet og regnormene kan ikke længere komme op. Men skulle man af den grund undlade at sikre børns liv og førlighed på skolevejen? Svaret giver vist sig selv. Naturligvis er sammenligningen sat på spidsen og konsekvenserne af et brobyggeri ulig større end følgerne af en cykelsti. Men der kan alligevel drages nogenlunde ens konklusioner. Fordele og ulemper skal afvejes. Vi skal passe på vores miljø – ikke mindst når der er tale om et sårbart område som farvandet mellem Als og Fyn. Vil byggeri og drift have katastrofale konsekvenser for naturen, må planerne opgives. Broen skal heller ikke etableres, hvis det ikke giver overordnet mening økonomisk og samfundsmæssigt. Til gengæld skal der bygges, hvis hensynet til vores fælles bedste taler for det, og der ikke er udsigt til virkelig alvorlige skader på omgivelserne. Vi må ikke ende samme sted, som vores naboer mod syd, hvor naturklager kan forsinke etableringen af vigtig infrastruktur i år eller nogle gange ligefrem årtier.

Team Esbjerg

Dagens gode nyhed: Esbjergs håndbolddronnning laver ny aftale - derfor forlænger Estavana Polman

Annonce