x
Annonce
Sport

Medie udråber Wozniacki til en af årtiets bedste spillere

Roslan Rahman/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki beskrives som en "arbejdshest" og blandt de ti bedste kvindelige spillere i dette årti.

På falderebet af sin flotte karriere som professionel tennisspiller er der mere hæder til Caroline Wozniacki.

Det anerkendte tennismedie tennis.com har lavet en liste over dette årtis ti bedste kvindelige spillere, og her er den 29-årige dansker placeret som nummer seks.

Den altid hårdt kæmpende dansker betegnes som "en ægte arbejdshest" af mediet.

- Wozniacki løftede 24 WTA-trofæer. Inklusive mindst et i hver eneste sæson fra 2010 til 2018, hedder det blandt andet i begrundelsen for hendes placering.

Danskeren er noteret for i alt 30 finalesejre i WTA-turneringer, men de første seks sikrede hun sig i årene frem mod 2010.

Trods det imponerende antal sejre er danskeren ofte blevet nedrakket for at være for ensidig i sit spil og udelukkende satse på at køre sine modstandere træt. Ifølge tennis.com har Wozniacki med sine præstationer år ind og år ud været en af sportens mest fremtrædende.

- Hun viste også kritikerne, at vedholdenhed betaler sig, skriver tennis.com.

Mediet fremhæver danskerens placering som nummer et på verdensranglisten ved udgangen af både 2010 og 2011, hendes sejr i WTA Finals i 2017 og som toppen af kransekagen hendes triumf i Australian Open i 2018.

- Hun endte med at slutte 2018 blandt de ti bedste for syvende gang i ni år, slutter omtalen af danskeren.

Listen toppes af amerikaneren Serena Williams foran Simona Halep fra Rumænien og tyskeren Angelique Kerber.

Serena Williams vandt i årtiet 12 grand slam-titler i single, en guldmedalje ved OL og var i sammenlagt 236 uger nummer et på verdensranglisten. Dertil kommer en masse andre turneringssejre.

Caroline Wozniacki meddelte for nylig, at hun indstiller sin karriere efter grand slam-turneringen Australian Open, som begynder i januar.

/ritzau/

Artikel på tennis.com
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce