Annonce
Kolding

Medlemmerne strømmer til ny forening: - Det kniber med at følge med

Henrik Dunch (tv.) fortæller, at klubbens kerneværdier er hygge, velvære og motion - i den rækkefølge. Det er også en årsag til succes, peger formanden på. Foto: Søren Gylling
Målet var 22 i løbet af det første år. Men i løbet af ti måneder har 70 medlemmer allerede meldt sig ind i MTB 6000.
Annonce

Kolding: Det går stærkt i Koldings nye mountainbikeklub, MTB 6000. Og det er ikke kun på bakkerne i skovene, at farten er skudt i vejret.

Nej, medlemstallet i klubben har udviklet sig meget hurtigere, end hvad klubben havde forventet, da de for første gang satte sig på cyklerne tilbage i november. Målet var 22 inden for det første år, men nu nærmer klubben sig 70 medlemmer.

- Det kniber med at følge med. Det handler om at få det hele struktureret, og der ligger rigtig mange ting rundt omkring, som skal op at køre. Sådan en del som kommunikation til medlemmerne er en rigtig stor del af det, sådan at folk kan mærke, der er styr på tingene, siger han.

- Vi forsøger at gøre tingene så uhøjetideligt som muligt. Alle er lige, uanset hvor langt man kan gøre. Det er nok det, der er baggrunden for vores succes, lige som at vi ikke prøver at gøre tingene, som alle andre gør dem, siger Henrik Dunch, der er formand for klubben.

Annonce

Projekter i støbeskeen

Foruden medlemmer fra Kolding er der også mountainbikere fra blandt andet Give, Vejle og Middelfart tilmeldt MTB 6000. Også Kolding Kommune har fået øjnene op for klubben, og snart er der et nyt koncept på vej, nemlig mountainbiking for studerende.

- Kommunen laver noget med trivsel og bevægelse på universitetet, og der er vi blevet spurgt, om vi vil være med, fordi det passer godt ind i vores koncept, som bygger på Bevæg dig for livet og fællesskab. Der kan jo eksempelvis være studerende fra andre byer eller udlandet, der har brug for at komme med, siger Henrik Svendsen.


Vi forsøger at gøre tingene så uhøjetideligt som muligt. Alle er lige, uanset hvor langt man kan gøre. Det er nok det, der er baggrunden for vores succes, lige som at vi ikke prøver at gøre tingene, som alle andre gør dem

Henrik Dunch, formand MTB 6000


Projekterne stopper dog slet ikke der. Søndag er klubben medarrangør på et løb, der hedder X-Sauce, hvor første afdeling køres i Kolding, og drømmene er endnu større for fremtiden.

- Vi har mange ting, som vi gerne vil i gang med. Vi går og pusler lidt med at lave en mountainbike-messe på højt niveau. Vi er i gang med at undersøge, hvad det kræver, og hvad er mulighederne er. Det er med afsæt i at tjene nogle penge til klubben, men også at fremme sporten. Det ligger os meget på hjerte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce