Annonce
Debat

MeToo debatten har ødelagt meget

Annonce

Læserbrev: Min overskrift skal forstås på flere måder. På den ene side billiger jeg ikke, at man er uterlig over for kvinder. På den anden side er jeg totalt uenig i, at det vi nu er tilskuere til, at det er hændelser som næsten er 20 år gamle.

Mit spørgsmål er, hvorfor har de forulempede ikke anmeldt det omgående til politiet, det er jeg meget forundret over. Jeg synes ikke, det er fair over for den påståede krænkelse. Det er 20 år siden, hvor det selvfølgelig er klart, at den som bliver hængt ud som krænkeren, har svært ved at huske. Vi skal huske på, krænkeren er ikke dømt i retten. Men i det seneste eksempel vi har set angående Jes Dorphs situation, er det den kvindelige direktør fra TV2, sammen med en kvindelig advokat, der afgør Jes Dorphs fremtid. Det er helt ude af proportioner og helt utilstedeligt og bør ikke kunne finde sted.

Derfor min overskrift.

For 20 år siden, i forbindelse med mit arbejde hvor vi bar uniform, incl. slips, og hvor vi var hyret til at servere til damefrokost, da var uniformen aldrig intakt når vi kom hjem fra serveringen. Vi kunne da aldrig komme i tanke om at anmelde de kvinder som sexkrænkere.

Jeg kan godt forstå, hvis nogle mandlige ledere tøver lidt med ansættelse af kvinder. Lad os nu få jordforbindelse igen for pokker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Giv borgerne klar besked, Engelbrecht

Sport

VM: Dagens kampe og tv

Annonce