Annonce
Team Esbjerg

Meget tilfreds Team Esbjerg-træner: Alle kom med alt, hvad de havde - se videoanalysen

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen roste sine spillere efter storsejren over København Håndbold, men han er ikke tilfreds endnu. Han vil vinde slutspilspuljen og have det bedst mulige udgangspunkt til semifinalen.

JV I KØBENHAVN: Den veltilfredse mine sagde det hele.

Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen var en glad mand efter lørdagens slutspilssejr på 33-25 på udebane over København Håndbold.

- Vi er i semifinalen. Det er vi rigtig godt tilfredse med, sagde træneren.

Annonce

- Så fik vi sat det flueben. Det er rigtig fint.

Team Esbjergs, Cheftræner, Jesper Jensen jubler under håndboldkampen i Bambusa kvindeligaen mellem Viborg HK og Team Esbjerg i Vibocold Arena, Viborg, onsdag den 3. marts 2021. Foto: Johnny Pedersen

Og præstationen på Frederiksberg var bestemt også godkendt.

- Vi var lidt udfordret, men alle kom med alt, hvad de havde. Alle bød ind. Det var en fornøjelse.

Kampen var tæt i det første kvarter, men derefter trak Team Esbjerg stille og roligt fra.

- Vi var ude i flere alternative formationer undervejs, men vi fik det løst ved fælles hjælp. Det var rigtig godt. Når nogle er ude eller på halv kraft, tager andre over. Det er sådan, det skal være - og det var det heldigvis i den her kamp.

Vil være etter

Nu er jagten så gået ind på at vinde slutspilspuljen. Det er en duel mod Herning-Ikast Håndbold, som er det eneste hold, der har besejret Team Esbjerg i det igangværende slutspil.

- Der er to kampe tilbage i puljen, og vi er allerede videre. Det er godkendt, men vi vil jo rigtig gerne være etter, så vi får det bedst mulige udgangspunkt i semifinalen. Bliver vi nummer et, spiller vi hjemme i den første kamp og også i en eventuel kamp tre.

Der var dog malurt i bægeret lørdag i hovedstaden.

Kristine Breistøl blev nemlig skadet og måtte tidligt udgå af kampen, som hun ellers var startet rigtig godt. Det lignede knæproblemer.

- Jeg ved ikke noget endnu, så det vil være useriøst at sige noget på nuværende tidspunkt. Vi bliver forhåbentlig klogere indenfor de nærmeste dage.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce