Annonce
Udland

Meghan og Harry blev gift i al hemmelighed før brylluppet

Meghan Markle fortæller i et optaget interview med tv-værten Oprah Winfrey, at brylluppet med prins Harry den 18 maj 2018 var en forestilling for resten af verden. Foto: Strf/Star Max/Ipx/Ritzau Scanpix
Ifølge Meghan var det et vendepunkt, at der gik "falske historier" om, at hun havde fået Kate til at græde.

Den britiske prins Harry og hans hustru, Meghan, var allerede gift, da parret holdt deres storslåede bryllup i 2018.

Det fortæller Meghan i et med spænding imødeset interview med tv-værten Oprah Winfrey, der bliver sendt på den amerikanske tv-station CBS News natten til mandag dansk tid.

Tre dage før brylluppet den 19. maj, der tiltrak hele verdenspressen, havde parret i al hemmelighed givet et ja til hinanden under en privat ceremoni uden deres familier, siger hun. Til stede var kun Harry og Meghan og ærkebiskoppen i Canterbury.

- Jeg tror, at vi begge var meget opmærksomme på, at brylluppet ikke var vores dag. Det var en dag, der var planlagt for resten af verden, siger hun ifølge CBS News.

Interviewet er det første, parret har givet, siden de med egne ord "trådte tilbage" fra de kongelige pligter sidste år. Siden er de flyttet til Californien i USA, hvor interviewet også finder sted.

Det var på forhånd ventet, at Meghan ville tale om sin korte tid i det britiske kongehus.

Meghan, der under første del bliver interviewet alene og senere sammen med sin mand, fortæller også, at det var et vendepunkt i hendes forhold til de britiske medier, da en avis hævdede, at hun havde fået Kate, hertuginde af Cambridge, til at græde lige før brylluppet i 2018.

- Det modsatte skete, siger Meghan i interviewet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Få dage før brylluppet var hun (Kate, red.) ked af noget, hvad angik spørgsmålet om kjolerne på blomsterpigerne, og det fik mig til at græde. Det gjorde virkelig ondt, siger Meghan.

Meghan siger videre, at hun havde været naiv inden brylluppet og ikke vidst, hvad hun gik ind til i den kongelige familie.

- Der var ingen måde at forberede sig på, hvordan hverdagen skulle blive, siger Meghan til Oprah Winfrey.

Interviewet, der er blevet optaget på forhånd, anses for at være det mest opsigtsvækkende, siden prinsesse Diana gav et interview om sit mislykkede ægteskab med Harrys far, prins Charles.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce