Annonce
112

Meldingen lød på bygningsbrand - i stedet var der ild i skraldespanden

Fredag aften måtte det lokale brandvæsen rykke ud til en adresse i Sjællandsgade. Der var ild i en skraldespand, men første melding lød dog lidt mere voldsom end som så. Arkivfoto: Kathrine Jensen
Annonce

Fredericia: Omkring klokken 19 fredag aften tikkede en melding om brand i etageejendom ind hos Trekantbrand i Fredericia. Få minutter siden lød endnu en melding. Denne gang lød meldingen på en mindre brand i bygning. Det viste sig at være nærmere en brand i skraldespand end bygningsbrand.

- Det var en affaldscontainer i en gård, der var lidt ild i. Så det var ikke så voldsomt som først antaget, lyder det fra Johnny Rasmussen, indsatsleder ved Trekantbrand.

Skraldespands-branden opstod i Sjællandsgade, og ingen personer kom til skade ved branden. Ejendommen led heller ikke skade, men skraldespanden bliver derimod næppe skraldespand igen.

- Der var lidt røg i en skakt, som vi ventilerede, oplyser indsatslederen.

Sydøstjyllands Politi oplyser lørdag formiddag, at branden er ved at blive undersøgt nærmere. Det er uvist, hvad der forårsagede branden, og det skal nu undersøges, oplyser vagtchef Hans Hoffensetz.

Politiet oplyser desuden, at det nåede at banke et par beboere op, fordi man ikke i starten havde overblik over, hvor voldsom branden var eller hvor røgen var. Beboerne var dog hurtigt tilbage igen, da branden relativt hurtigt blev sluttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce