Annonce
Varde

Melissa tog guld ved DM i boksning

Tre talentfulde boksere fra Varde Atlet Klub - danmarksmester Melissa Mortensen (havde ikke fået sin medalje, da billedet blev taget) og Nikki Møller og Gustav Mortensen begge med deres velfortjente sølvmedaljer.

U17-bokseren fra Varde AK, Melissa Mortensen, viste flot kontra-boksning i sikker sejr.

VARDE: De danske mesterskaber i boksning blev afviklet i den forgange weekend i Blue Water Dokken i Esbjerg med deltagelse af tre boskere fra Varde Atlet Klub. Det resulterede i en flot medaljehøst med en guldmedalje og to sølv. Melissa Mortensen, der bokser i kvindernes 50 kg klasse i U17 mødte den sjællandske mester Julie Madsen fra Høje Tåstrup BK. Julie Madsen forsøgte kampen igennem at presse Melissa Mortensen ved at bokse i højt tempo, men den angrebsivrige bokser løb hver gang ind i en sikker og flot kontraboksning fra Melissa Mortensen, der flere gange ramte Høje Tåstrup-bokseren rent. Dommerstemmerne var da også 3-0 til Melissa Mortensen.

U15-bokseren Gustav Mortensen mødte i 41 kg. klassen den regerende danske mester Sigurd Boesen fra Rudersdal BK. Og med hele 31 kampe i rygsækken var Rudersdal-bokseren en for stor mundfuld for en ellers godt kæmpende Gustav Mortensen, der havde svært ved at komme ind på livet af den langarmede mester. Gustav Mortensen boksede trods nederlaget en flot kamp og kan glæde sig over en sølvmedalje.

Endelig mødte U15-bokseren Nikki Møller i 62 kg klassen Mathias Hansen fra Svendborg. Det blev et brag af en kamp, hvor de helt små marginaler afgjorde udfaldet. Deværre vippede vægtskålen til fordel for Mathias Hansen. Nikki Møller havde dog stor ære af kampen, der var mere jævnbyrdig end dommerstemmerne 3-0 viste. exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce