Annonce
Varde

Melissa tog guld ved DM i boksning

Tre talentfulde boksere fra Varde Atlet Klub - danmarksmester Melissa Mortensen (havde ikke fået sin medalje, da billedet blev taget) og Nikki Møller og Gustav Mortensen begge med deres velfortjente sølvmedaljer.

U17-bokseren fra Varde AK, Melissa Mortensen, viste flot kontra-boksning i sikker sejr.

Annonce

VARDE: De danske mesterskaber i boksning blev afviklet i den forgange weekend i Blue Water Dokken i Esbjerg med deltagelse af tre boskere fra Varde Atlet Klub. Det resulterede i en flot medaljehøst med en guldmedalje og to sølv. Melissa Mortensen, der bokser i kvindernes 50 kg klasse i U17 mødte den sjællandske mester Julie Madsen fra Høje Tåstrup BK. Julie Madsen forsøgte kampen igennem at presse Melissa Mortensen ved at bokse i højt tempo, men den angrebsivrige bokser løb hver gang ind i en sikker og flot kontraboksning fra Melissa Mortensen, der flere gange ramte Høje Tåstrup-bokseren rent. Dommerstemmerne var da også 3-0 til Melissa Mortensen.

U15-bokseren Gustav Mortensen mødte i 41 kg. klassen den regerende danske mester Sigurd Boesen fra Rudersdal BK. Og med hele 31 kampe i rygsækken var Rudersdal-bokseren en for stor mundfuld for en ellers godt kæmpende Gustav Mortensen, der havde svært ved at komme ind på livet af den langarmede mester. Gustav Mortensen boksede trods nederlaget en flot kamp og kan glæde sig over en sølvmedalje.

Endelig mødte U15-bokseren Nikki Møller i 62 kg klassen Mathias Hansen fra Svendborg. Det blev et brag af en kamp, hvor de helt små marginaler afgjorde udfaldet. Deværre vippede vægtskålen til fordel for Mathias Hansen. Nikki Møller havde dog stor ære af kampen, der var mere jævnbyrdig end dommerstemmerne 3-0 viste. exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce