Annonce
Trekantområdet

Melvin og FC Fredericia ramte plet - se hvad der venter i 2. sæson af 'Sunday'

FC Fredericia og Melvin Kakooza har igen hovedrollerne i en ny sæson om klubbens kamp for en position i bedste række. Birthe Neumann har overtaget direktørposten efter Lars Hjortshøj i serien, som er instrueret af Jesper Rofelt. Han og resten af holdet tager om et par uger fat på optagelserne til 3. sæson.
Annonce

Fredericia: FC Fredericia og Monjasa Park er tilbage på skærmen, når YouSee-kanalen Xee på søndag den 3. november skruer op for anden sæson af tv-serien Sunday. I anden sæson spiller komiker Melvin Kakooza fortsat kenyanske Sunday, mens Birthe Neumann er ny direktør i FC Fredericia. Desuden vil skuespiller Peter Gantzler, blogger Theresa Kofoed Jørgensen og AGF-træner David Nielsen alle gæsteoptræde.

Det er stadig FC Fredericia, der er omdrejningspunktet for komedieserien, som med første sæson blev den mest streamede serie på Xee. Publikum har taget serien så godt til sig, at optagelserne til 3. sæson allerede er planlagt og går i gang i den kommende måned. Genvordighederne med at sikre FC Fredericia en oprykning i bedste række og ikke mindst få økonomien på plads er rammen om de nye afsnit.

Sunday 1, 2 og 3

Plottet i Sunday sæson 1 var, at FC Fredericia hentede den fiktive afrikanske fodboldspiller Sunday til klubben for at redde klubben fra lukning.

Serien fik så stor gennemslagskraft, at beslutningen om at udvikle en sæson 2 hurtigt blev truffet, og det samme gælder yderligere en sæson.

Det var i kølvandet på, at Melvin Kakozaa vandt DM i stand-up i 2017, at han fik overbevist Jesper Rofelt, der har været med til at lave 'Klovn' og 'Drengene fra Angora', om sin ide til Sunday.

De to har sammen udviklet figuren, mens univers og manus er blevet til i samarbejde mellem de to samt Søren Felbo, Magnus Millang, Emil Millang og Mads Grage.

Annonce

Tilbage til hjemmebanen

Første sæson af Sunday sluttede med, at det afrikanske håb Sunday - spillet på hjemmebane af Melvin Kakooza - blev købt af AGF, men David Nielsen ser sig snart nødsaget til at gøre op med den stort-spisende stjerne fra Fredericia. Og så er spillet i gang med Fredericia som omdrejningspunkt og et smugkig viser, at der er grund til at glæde sig til næste runde.

Anden sæson af "Sunday" er ligesom første sæson instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra "Klovn" og "Drengene fra Angora", og hvor Lars Hjortshøj i første sæson havde en central rolle som direktør for FC Fredericia, har Birte Neumann i anden sæson taget over på den rolle i serien og spiller Birgit Schaefer, der er ny direktør i FC Fredericia.

Bloggeren Theresa Kofoed Jørgensen spiller Sundays (Melvins) kæreste i 2. sæson, som tager sit udgangspunkt i Aarhus hos AGF, men hurtigt skifter scenen til Monjasa Park og FC Fredericia. Hermed er Melvin tilbage på sin gamle hjemmebane i Fredericia, hvor 2. sæson udspiller sig og 3. sæson om lidt bliver optaget. Foto: Xee
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce