Annonce
Varde

"... Men vi vender frygteligt tilbage"

Ansagerspillerne havde ofte voldsomt besvær med at trænge igennem Haderslevs forsvar. Det gælder også for Sif/Ansagers tidligere ligaspiller, Nina Vassvik

Det gik helt galt for Sif/Ansager i 2. halvleg, og holder rykker nu ned til 3. division igen. Både speaker og spiller mener, det skal være et kortvarigt besøg.

Håndbold: Kvalifikation til 2. division: Sif/Ansager-Team Haderslev: 20-28 (14-15)

Haderslev jubler og danser, mens Ansager-spillerne og langt de fleste tilskuere mest af alt ser nedtrykte ud. Kampen er lige slut. Team Haderslev rykker op i 2. division, og Sif/Ansager rykker ned i 3. division

- Men vi vender frygteligt tilbage, siger håndboldspeaker Bent Haahr i mikrofonen.

Sådan skal det bare være. Igen og igen har træner Jens Ole Mathiesen i denne sæson udtalt, at nu er Sif/Ansager kommet op på sit rette niveau. Og så er det pludselig slut efter en 2. halvleg på 30 minutter, hvor Ansager-holdet kun scorer seks mål.

- Jeg er utrolig skuffet og ked af det, siger Lilian Hinsch efter kampen.

Hun havde tænkt sig, at hun skulle spille én sæson mere, og det skulle være i 2. division. Nu skal hun i stedet hjælpe holdet op på den rette hylde igen.

Kampen begynder ellers okay. Det er Haderslev, der oftest har føringen, men Sif/Ansager formår at udligne igen og igen. I pausen fører Team Haderslev med et enkelt mål.

Mangler flow

I 2. halvleg går det helt galt. Sif/Ansager forsøger at score, men næsten hver gang kan Haderslevs fans råbe "Godt dækket".

- Vi kan ikke få flow, og så stresser vi, siger Lilian Hinsch efter kampen, og mener, at spiller ne blev for overivrige.

På fire minutter øger Haderslev deres føring fra 18-22 til 18-25, og i de sidste fem minutter er ingen i tvivl om, at Team Haderslev får en overbevisende sejr.

Annonce
Publikum fyldte godt på begge sider af banen. Bent Haahr, halinspektør og håndboldspeaker, vurderer, der var sæsonrekord.
Skuffelsen står malet i Lilian Hinschs ansigt efter kampen. Hun havde glædet sig til en sæson mere i 2. division.

De scorede

Marianne Balagaard: Fem mål. Deriblandt tre af de seks mål i 2. halvleg.


  • Nina Vassvik: Fire mål.

  • Mathilde G. Hansen: Tre mål.

  • Nina Balsgaard: Tre mål.

  • Sarah Buhl: Tre mål.

  • Emilie Jensen: Ét mål.

  • Lilian Hinsch: Ét mål.
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Groteske udsættelser af sigtelser skal stoppe

Bandekonflikter, grænsekontrol og forebyggelse af terror har de seneste år gjort det meget svært for politiet på tilfredsstillende vis at løse alle sine resterende opgaver. Flere betjente til det hårdt pressede korps er på vej, men det tager tid at få dem uddannet, så både politikere og politiledelse står fortsat med en vigtig prioriteringsopgave. I denne uge er det kommet frem, at man ifølge Politiforbundets formand, Claus Oxfeldt, i alle politikredse i nogle tilfælde venter med at sigte mulige gerningsmænd. Det sker på grund af mandskabsmangel for at kunne leve op til politisk bestemte tidsfrister. I sager om vold og våben må der højest gå 30 dage fra, der er rejst en sigtelse, til der er en tiltale, og i voldtægtssager er fristen typisk 60 dage. Berlingske har talt med en anklager, der på møder har hørt ledere fortælle om, at der i Københavns Politi løbende ligger 500-1000 sager, hvor der på grund af tidsfristerne ikke er rejst sigtelser, selv om politiet kender til de mulige gerningsmænd. Det er en hån mod både ofrene og mod befolkningen, der skal have tillid til, at efterforskningen er så effektiv som muligt. Det er fornuftigt, at der er krav om, at sager om grov kriminalitet bliver afsluttet hurtigt. Men ressourcerne skal også følge med. Derfor må politikerne erkende, at politiet står i en svær situation, hvor rigide krav om tidsfrister kan virke mod hensigten. I stedet må kravet være, at politiet får prioriteret kræfterne bedst muligt og ikke lader sig styre af tidsfrister og deraf følgende målkrav, som lederne måles på. Hvis politiet har en konkret mistanke, skal der selvfølgelig rejses en sigtelse med det samme. Også selv om der er risiko for, at der går flere end for eksempel 30 dage, før der er rejst en tiltale. Det er afgørende, at efterforskningen sker hurtigst muligt. Det må politikere og politiets ledelse sørge for, så de groteske udsættelser af sigtelser kan stoppe.

Annonce