Annonce
Vejen

Menighedsrådet skal blande sig i lokalsamfundets aktiviteter

Valgforsamling i Hovborg. Privatfoto
Formanden for menighedsrådet i Hovborg, Poul Hansen, ønskede efter mange år i rådet ikke at fortsætte. Ved valgforsamlingen blev alle rådets pladser besat.
Annonce

Hovborg: Som i alle andre sogne i landet var der tirsdag aften også opstilling af kandidater til menighedsrådet i Hovborg.

Formand Poul Hansen indledte aftenen med at redegøre for rådets arbejde de seneste fire år. Man vedtog allerede fra begyndelsen af perioden, at man ville blande sig i andre aktiviteter i samfundet. Man har også deltaget i hel del, landsbyfestivaler, kartoffelfestival og andre aktiviteter sammen med andre foreninger i Hovborg.

En anden ting, man fra begyndelsen prioriterede højt, var at lave arrangementer målrettet børn og unge. Også det er lykkedes godt med babysalmesang, minikonfirmander og arrangementer med spejderne.

Koncerter har der også været flere af, både med kirkens eget dygtige kor og med musikere og kor udefra. Sangstafet, hvor familier i både Hovborg og Lindknud skiftes til at vælge sange, er blevet en succes, der bestemt fortsætter.

Poul Hansen ønskede ikke at fortsætte i rådet efter mange år som formand, ligesom Erling Skovsgaard, der også har siddet flere år, heller ikke ønskede at fortsætte.

Nyvalgte kandidater blev: Doris Jepsen, Karin Holm Steen Pedersen, Ulla Auerbach Harrison og Eva Burkal.

Til stedfortrædere blev Connie Skovbjerg, Poul Hansen, Gurli Kristensen og Jette Lange Poulsen valgt. Der var stemmelighed mellem de to sidstnævnte, så der måtte lodtrækning til, og den foregik helt reglementeret med en tikrone fra formandens lomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce