Annonce
Læserbrev

Menneskehedens overlevelse er voldsom truet - der skal handling til nu

Læserbrev: Kære verdensborger. Vi leger med ilden. I Danmark har et flertal indtil videre været parat til at støtte USA - uanset hvad de ønsker. Irak-krigen viser dette. I øjeblikket overvejer USA at bruge atomvåben i en kommende krig. Pentagon har gjort det klart, at de er parat til at besvare et cyberangreb med atomvåben (man kan altid sige, at man har været udsat for et cyberangreb, og man kan let lave et der ser ud til at komme fra det land, man ønsker at angribe).

Der skal ikke affyres mange atomvåben før vi får en atomvinter, som vil lukke solen ude længe nok til at dræbe alle mennesker og de fleste dyr og planter.

Ud over klimaet er biodiversiteten - udryddelsen af dyr og planter så hurtigt voksende, så det også truer vores overlevelse. Mandag den 6. maj blev der holdt konference i FN om biodiversitet - en 1800 sider stor rapport blev fremlagt.

Grådigheden som styring skal stoppes og vi skal ekstremt hurtigt øge respekten for naturen og skabelsen af en bæredygtig udvikling, ellers vil menneskeheden også snart være en uddøende race.

1438 tegn med mellemrum uden links

Poul Eck Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce