Annonce
forside

Mens nogen klager

Bauke Keulen

Læserbrev: Mens nogen klager over, at det går godt i Esbjerg Kommune, er vi nødt til at huske på én ting: De gør det samme, når det går godt i Varde Kommune. Men går det så godt i Varde Kommune? Michael Harbøll, kandidat for socialdemokratiet i Esbjerg, forslår i et læserbrev den 25 oktober at bygge en mur mod Varde, og at Varde skal betale den.

Derudfra kan man vel konkludere, at nogen frygter den udvikling, Varde kommune har, fordi det overordnet set går fremad med bosætningen i kommunen. Når jeg bruger betegnelsen "overordnet set", er det, forbi jeg anerkender, at det ikke er alle steder i kommunen, der er den samme udvikling endnu.

Men en positiv udvikling i befolkningstilvæksten er der. Lad os nu udnytte det gode fundament til fortsat at skabe vækst i befolkningen i Varde Kommune, og lad os nu italesætte kommunen positivt. Vi har potentialet til at overhale vores nabokommuner i forhold til befolkningstilvækst, men det kræver, at vi fokuserer på de positive ting i kommunen og udvikler videre på dem. Vi har en befolkningstilvækst på 478 indbyggere siden 2013. Det skal vi udvikle videre på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Indisk takeaway fik sur smiley

Regionalt For abonnenter

Region om lunken Carelink-bedømmelse: - Man kan godt være tilfreds med en Ford, selv om der står en Mercedes ved siden af

Annonce