Annonce
Billund

Meny i Sdr. Omme bygger om og giver kunderne mere plads

Iver Egsgaard er gået i gang med en større ombygning og omstilling i Meny i Sdr. Omme. Foto: Jan Kronvold
Da SuperSpar i Sdr. Omme for fire år siden blev opgraderet til en Meny, blev det meste af butikken endevendt. Nu kommer den sidste del.

Sdr. Omme: For fire år siden valgte købmand Iver Egsgaard at forvandle sin SuperSpar-butik i Sdr. Omme til en Meny.

Det betød en større opgradering af det meste af butikken, men dog ikke alle steder. Nu kommer så den sidste del.

- Meny har været under konstant udvikling lige siden. Der er kommet flere kunder og dermed også mere omsætning. Nu er vi så kommet dertil, at vi skal have ordnet den sidste del, fortæller Iver Egsgaard.

Helt konkret betyder det, at grønt-afdelingen bliver flyttet til indgangen, og blomster-afdelingen bliver opgraderet, så den bliver mere tidsvarende.

- Den væg, der er nu mellem grønt-afdelingen og vin-afdelingen bliver væltet, og vin-afdelingen kommer til at være, hvor der er grønt i dag. Der kommer en ny ostekøler i vin-afdelingen. Det bliver virkelig flot, og vin-afdelingen bliver både større og mere overskuelig. I dag er den nærmest gemt væk, siger Iver Egsgaard.

Annonce

Meny Sdr. Omme

Meny i Sdr. Omme blev for fire år siden opgraderet fra en SuperSpar.

Det betød en større omstilling af butikken, og nu sker der en ny stor omstilling, der betyder at grønt-afdelingen flyttes til indgangen, og vinafdelingen indtager grønt-afdelingens plads. Vin-afdelingen bliver desuden større.

Også blomster- og slagterafdelingen bliver opdateret.

Ombygningen er færdig den 4. oktober.

Mere kølerplads

Mælke-afdelingen i Meny er 30 år gammel, så den får også en omgang, nu købmanden er i gang.

- Vi får mere kølerplads og dermed mere plads til kød, pålæg, ost, mælkeprodukter og delikatesse-varer, og så har vi ansat en ekstra i slagter-afdelingen, siger Iver Egsgaard.

Havecentret går heller ikke ram forbi den store overhaling. Her vil alt isenkram fremover blive samlet, hvilket frigør noget plads i butikken.

Blomster-afdelingen er så småt i gang med den store overhaling. Her bliver hele væggen - ud mod parkeringspladsen malet sort, og der bliver lavet helt om på afdelingen.

Flere parkeringspladser

Købmanden har i øvrigt også sørget for flere parkeringspladser. Det er sket ved, at Iver Egsgaard har lejet en del af naboens jord, der er blevet til parkeringspladser.

- I spidsbelastninger var der ingen pladser. Nu er der ialt omkring 40-45 parkeringspladser. Både foran, bagved og ved siden af Meny, siger Iver Egsgaard.

Hele ombygningen og omstillingen af Meny i Sdr. Omme skal være færdig den 4. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce