x
Annonce
112

Mere efterslukning: Brandvæsen rykkede igen ud til brand i Pjedsted

Lørdag eftermiddag udbrød der brand i et hus på Fiskebækvej i Pjedsted. Tirsdag morgen var Trekantbrand igen på adressen til en efterslukning. Foto: Peter Leth-Larsen
Ved et indbrud blev der stjålet cykeludstyr fra en garage i Pjedsted. Desuden rykkede Trekantbrand ud flere gange.

Fredericia: Mandag har der været indbrug i en garage på Børkopvej i Pjedsted.

En hængelås blev brudt op, og fra garagen blev der stjålet cykelsko, en cykelcomputer, cykelhjelm, og to sadler, og der blev også afmonteret to hjul, som sad på en cykel på væggen, oplyser Sydøstjyllands Politi i forbindelse med døgnrapporten.

Desuden blev der stjålet en Bosch boremaskine, en rundsav og noget grill-bestik. Tyveriet er sket i tidsrummet mellem søndag klokken 22 og mandag klokken 16.20.

Trekantbrand rykkede mandag ved 20-riden ud til en brand i en etageejendom på Købmagergade. Beboeren var ikke hjemme, men naboer hørte en røgalarm. Da brandvæsenet ankom, var der kraftig røg, men den blev hurtigt slukket.

- Der var en del røgskader på et komfur og i et tekøkken, fortæller Hans Egon Bendorff.

Trekantbrand var tirsdag klokken 6 også forbi den ejendom på Fiskebækvej i Pjedsted, som udbrændte lørdag.

- Det var en efterslukning. Det lå og ulmede, og det fik en ordentlig gang vand og skum igen, oplyser indsatsleder Hans Egon Bendorff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Folkets opråb er blevet hørt: Genbrugspladserne genåbner på tirsdag

Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Danmark

Liveblog: Kina advarer om mulig ny bølge af coronavirus

Erhverv

Direktør i vækstfirma er bekymret for at krisen trækker ud: Frygter en halvering af omsætningen

Annonce