Annonce
forside

Mere end 20 år ved Middelfart Sparekasse: Vita Michaelsen

Vita Michaelsen, Lunderskov.

I mere end 20 år har Vita Michaelsens smilende ansigt været velkomstbilledet for kunder, der er kommet i Middelfart Sparekasse i Kolding. Siden 1997 har hun været kasserer i afdelingen, og hendes imødekommenhed og venlighed har gjort hende til både en afholdt kollega og et særdeles kendt ansigt i Kolding.

Om få dage er hun ikke længere at finde ved kassen. Vita har rundet de 67 år, og den 19. september går hun på pension. Vita Michaelsen ønsker at bruge de sidste arbejdsdage ligesom de mange, der er gået forud: Ved kassen, klar til at ekspedere og servicere kunderne. Men der skal også være plads til at sige farvel, så derfor håber Middelfart Sparekasse, at mange vil slå vejen forbi afdelingen på et tidspunkt inden onsdag den 19. september. Man behøver ikke have andet ærinde end at ville hilse på Vita, siger privatkundechef Lena Frank fra Middelfart Sparekasse i Kolding og nævner, at Vita kan fanges mandage, tirsdage og onsdage i kassens åbningstid mellem 10 og 13.

Vita Michaelsen bor i Lunderskov med sin mand, Palle. Når kassen i Kolding ikke længere skal passes, ser hun frem til mere tid med familien, ikke mindst de fire børnebørn, ligesom der også bliver bedre tid til at holde sig i form med gymnastik, cykling og spinning.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce