Annonce
forside

Mere end 20 år ved Middelfart Sparekasse: Vita Michaelsen

Vita Michaelsen, Lunderskov.

I mere end 20 år har Vita Michaelsens smilende ansigt været velkomstbilledet for kunder, der er kommet i Middelfart Sparekasse i Kolding. Siden 1997 har hun været kasserer i afdelingen, og hendes imødekommenhed og venlighed har gjort hende til både en afholdt kollega og et særdeles kendt ansigt i Kolding.

Om få dage er hun ikke længere at finde ved kassen. Vita har rundet de 67 år, og den 19. september går hun på pension. Vita Michaelsen ønsker at bruge de sidste arbejdsdage ligesom de mange, der er gået forud: Ved kassen, klar til at ekspedere og servicere kunderne. Men der skal også være plads til at sige farvel, så derfor håber Middelfart Sparekasse, at mange vil slå vejen forbi afdelingen på et tidspunkt inden onsdag den 19. september. Man behøver ikke have andet ærinde end at ville hilse på Vita, siger privatkundechef Lena Frank fra Middelfart Sparekasse i Kolding og nævner, at Vita kan fanges mandage, tirsdage og onsdage i kassens åbningstid mellem 10 og 13.

Vita Michaelsen bor i Lunderskov med sin mand, Palle. Når kassen i Kolding ikke længere skal passes, ser hun frem til mere tid med familien, ikke mindst de fire børnebørn, ligesom der også bliver bedre tid til at holde sig i form med gymnastik, cykling og spinning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Nu er 187 døde med coronavirus i Danmark

Annonce