Annonce
Læserbrev

Mere omsorgsvelfærd - og væk med projektvelfærd

Læserbrev: Chefredaktør Lisbeth Knudsen gengiver og kommenterer statsminister Mette Frederiksens åbningstale, hvor statsministeren giver meget opmærksomhed til en selvstyrereform.

Hovedpunkterne er mere omsorgsvelfærd og væk med projektvelfærd.

Målet nås ved et bredt engagement fra alle ledder, idet der her er tale om at vise tillid til medarbejdernes faglighed, hvorefter der opnåes arbejdsglæde.

Arbejdsglæden, der giver en mere effektiv arbejdsdag. En arbejdsdag, der ikke er tynget af kontrol, men fungerer ved det udviste ansvar som gives med glæde, og modtages med glæde.

Det skal således også fra Folketinget overlades til de enkelte kommuner at fastsætte normer.

Dette strider med den debat, der i øjeblikket er i Folketinget, hvor de venstreorienterede støttepartier meget kraftigt presser på for at få lovgivet om minimumsnormeringer, hvilket helt klart er i strid med statsministerens gode tanker om selvstyreformen.

Kære statsminister - fortvivl ikke.

Dansk Folkeparti er helt på linje med dig på dette, måske, allervigtigste politikområde.

Mere ansvar til den enkelte medarbejder, og mere direkte ledelse under ansvar i forhold til fælles udarbejdet regelsæt for det enkelte område.

Et politikområde, der kræver et engagement af alle i samfundet Danmark, og hvor alle vil opleve en større forståelse for brugen af og prioriteringen af måden skattekronerne bliver brugt på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Oprydning ved Danfoss-giftstrand kan koste op mod 140 millioner kroner

Annonce