Annonce
Erhverv

Mere plads - mindre husleje: Change flytter over på den anden side af gaden

Indehaver af Change i Aabenraa, Helle Heesch Heldt, glæder sig til at flytte butik - bare hun kan blive i Nørreport-kvarteret. Foto: Mette Henriksen
Lingeributikken Change flytter fra Ramsherred 16 til nummer 15 og får 100 kvadratmeter mere at boltre sig på. Det er lige overfor og sker i slutningen af august.

Aabenraa: Efter 15 år på Ramsherred 16 i Aabenraa flytter lingeributikken Change.

Kunderne skal imidlertid kun lige over på den modsatte side af den nuværende Change, for det er her, i det tidligere Aabenraa Kunsthandel i nummer 15, at indehaver Helle Heesch Heldt har valgt at flytte ind i slutningen af august.

Win-win

Alt ved flytningen er 'win-win'.

- Vi får mere plads, kommer til at betale mindre i husleje, og så er jeg vild med lokalet. Det er et hus med en masse historie, og så er det smukke rum med en masse fine detaljer, fortæller Helle Heesch Heldt, der ikke kunne drømme om at forlade Nørreport-kvarteret.

Vi får mere plads, kommer til at betale mindre i husleje, og så er jeg vild med lokalet. Det er et hus med en masse historie, og så er det smukke rum med en masse fine detaljer.

- Vi er flere butiksindehavere, som har arbejdet hårdt for, at Nørreport igen er blevet attraktivt. Det er vi ved at komme godt i mål med nu, og det bliver kun endnu bedre, når det nye byrums-projekt i den nordlige del af gågaden er på plads. Og så har vi erhvervsdrivende det bare godt sammen i den her ende. Det er her, jeg hører til, siger indehaveren, der også glæder sig over flytningen af rent logistiske grunde.

- Vores nuværende butik er i tre niveauer, og det er bare upraktisk med trapper. Og så mangler vi i det hele taget plads, uddyber Helle Heesch Heldt, som er glad for at have specialiseret sig i netop lingeri.

- Meget af det, vi sælger her, er ikke noget, man altid lige køber på nettet. De unge gør det mere, men mange af vores kunder vil altså gerne lige komme ind og prøve bh´en og have den justeret, inden de køber den.

Indtil 2021 havde Aabenraa Kunsthandel til huse på adressen Ramsherred 15. Nu har Change overtaget lejemålet. Arkivfoto: JV
Annonce

Renoverer selv

Med flytningen har Helle Heesch Heldt ikke kun mulighed for at købe større ind til butikken. Der vil også være plads til noget, som hun har haft lyst til at tage mere ind af længe, nemlig nattøj og loungewear.

-  Det er noget, som kunderne efterspørger mere og mere - komfortabelt hjemmetøj, som også er smart, når man lige skal ud af døren.

Sammen med sin store familie, der tæller seks børn og 17 børnebørn, står Helle Heesch Heldt selv for renoveringen af Ramsherred 15.

- Min mand har heldigvis hænderne skruet godt på, og så er det jo også nu, at det betaler sig med en stor børneflok, siger hun med et stort smil.

Annonce

Frø-virksomhed er blevet en blomstrende forretning: Vækstkurven er stejl, fortæller direktør

Erhverv For abonnenter

Design-virksomhed i Kolding med kunder som Eiffeltårnet og Dokk1 har som planlagt stort minus igen: Moderselskab punger ud med 35 mio. kroner

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Mystisk blomstertyveri: Alle friske skud fra Eriks havekrukker klippet af – gerningsmænd jagter måske farlig rus

Kultur For abonnenter

Da han blev fyret og havde kærestesorger, var det klubben, der samlede ham op: Hother er biker for life

Navne For abonnenter

Morten har brugt 250.000 kroner på sin sportsvogn: Nu tør han ikke at køre i den

Aabenraa For abonnenter

Den genvalgte formand: - Man sagde, at vi ville forsvinde som dug for solen, men vi er her stadig

Se med her: Statsministeren svarer på læsernes spørgsmål op til folkeafstemningen

Haderslev For abonnenter

Det krævede et prisdyk på 50 procent: Sønderjyllands billigste hus er endelig blevet solgt

EfB For abonnenter

Live: EfB spiller sæsonens sidste kamp - to mål i første halvleg

Pengeregn over statskassen: Når priserne stiger, følger momsen med

Sønderborg

78 år gammel kiosk slår dørene op for sidste gang: - Det er da virkelig vemodigt

Elektricitet på de ædlere dele kan hjælpe en stor patientgruppe med et udbredt problem

Sønderborg

Oldtimerløbet gav 80.000 kroner væk: 30 år med motornostalgi i Gråsten havde rekordtilmelding

Sønderborg For abonnenter

Direktøren faldt pladask for frisøren: Jeg måtte ha' hende

Sydjylland

Avisens journalist endte på Tour de France-etape ved et rent tilfælde: Nu deler han ud af sine tips og gode råd, så du selv kan cykle turen

Annonce