Annonce
Vejen

Mere plads til motorcyklerne

Jimmi Kjær og MC Syd glæder sig til, at byggeriet står klart og kan tages i brug. PR Foto
MC Syd i Sdr. Hygum savner plads og har taget fat på byggeriet af en ny, stor butik.

Sdr. Hygum: MC Syd i Sdr. Hygum er beviset på, at en virksomhed ikke behøver ligge ved en motorvej eller i en større by for at skaffe kunder. Det handler om de rigtige varer og den rigtige betjening.

Derfor er der behov for endnu en tilbygning hos motorcykelbutikken på Ribevej i Sdr. Hygum.

- Vi mangler plads. Der er ikke mange ledige kvadratmeter i vores nuværende bygninger, og derfor har vi valgt at bygge til, siger indehaver Jimmi Kjær.

Annonce
Sådan ser en tegning af den nye bygning ud. Vægbeklædning bliver dog den samme som i de hidtidige bygninger. PR Foto

Klar til foråret

Byggeriet bliver 545 kvadratmeter i grundplan og på omkring 300 kvadratmeter på første sal, hvor der også vil være udstilling af motorcykler.

- Spærrene til bygningen kommer i uge 33, og vi forventer at være færdige en gang i november, men det primære er at have det hele på plads, når næste års forårshandel starter, siger Jimmi Kjær.

Det er kun fire år siden, MC Syd senest tog et nybyggeri i brug, men mange finder til Sdr. Hygum, når det gælder motorcykler, og der står altid mindst 300 motorcykler i butikken.

- Vi købte huset ved siden af for at have muligheden for at brække det ned og bygge den nye butik, og vi glæder os til at vise den frem til vores kunder, men også til selv at have mere plads at arbejde på, noterer Jimmi Kjær.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det ligegyldige alternativ

De entrede dansk politik med kærlighed, dans og et dybfølt ønske om en anderledes måde at drive landet på. Alternativet stormede ind i Folketinget ved valget i 2015 og fik fem procent af stemmerne uden nogen anden dominerende slagplan end at gøre tingene på en alternativ måde. Leder Uffe Elbæk fandt det hele ganske "crazy", og på Nørrebro, hvor partiet fik næsten 18 procent af stemmerne og blev større end Socialdemokratiet, løftede man taget i ekstase og drømte om en ny verdensorden. I dag er festen slut. Et elendigt resultat til folketingsvalget i 2019 sendte partiet ned på tre procent af stemmerne, og man må konstatere, at partiet ingen varige aftryk har sat på dansk politik. Til trods for, at folketingsvalget i juni netop handlede om klima, der jo ellers er et af Alternativets mærkesager. Men dagsordenen er global og har ikke en snus med Alternativets indsats at gøre. Skulle man være i tvivl, kan man konsultere det såkaldte forståelsespapir, der er skrevet af regeringen Mette Frederiksen (S) og dens støttepartier Det Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten. Her er sat de mest ambitiøse - og måske også uopnåelige - klimamål i historien, men altså uden, at Alternativet har været involveret. Partiet, der om nogen snakkede klima og en ny samfundsindretning, har ikke sat det mindste fingeraftryk på den mest ambitiøse klimadagsorden nogensinde - stærkere bevis for parlamentarisk ligegyldighed findes næppe, og det er sigende, at man ikke har hørt et kvæk fra Alternativet, siden vælgerlussingen i juni. Partiet har i dets korte historie budt på utallige farverige indslag så som en ganske alternativ festkultur, alternativ medarbejderpleje, alternativ ansættelsespolitik i partiet, men alt sammen artigheder fra gemakkerne og ikke fra den politiske scene. Jovist, Alternativet har fået fjernet transseksuelle fra listen over psykisk syge og andre fornuftige ting, men det varige aftryk på dansk politik er det ikke blevet til, og bliver det heller næppe.

Tønder

Over 100 får måtte reddes fra vandmasser på mark

Annonce