Annonce
Læserbrev

Mere, Svend Åge, mere!

Annonce

Læserbrev: Jeg skal på det kraftigste anbefale Svend Åge Kjærsgaard Møller fra Esbjerg, at han vedbliver med at skrive lignende læserbreve, som det JV bragte den 9. august, hvori, Svend Åge, kommer med sin analyse af valget.

Det er lige præcis hjemmestrikkede analyser, som dem Svend Åge kommer med den 9. august, der nok skal give DF medvind igen. "Vælgerne fik nok", og Venstre sagde også fra, over for DF's vægelsindede og usmagelige politik - sikke en analyse!

Nej - danskerne ønsker fortsat en meget stram udlændingepolitik - og det ved de resterende politiske partier jo selvfølgeligt godt - hvorfor skulle S og V ellers forsøge på at agere "stramme" i udlændingepolitikken under valgkampen - selvfølgelig for at kapre vælgere. Og navnlig Socialdemokraterne fik jo, på forbilledligt vis, givet danskerne indtrykket af, "at den nuværende udlændingepolitik består", som Mette Frederiksen jo gentog gang på gang i valgkampen.

Desværre ved vi nu, at Mette Frederiksen løj overfor danskerne igen.

Danmark skal snart modtage kvoteflygtninge, og ydelserne til de fremmede i vores samfund er igen støt stigende.

Så kære Svend Åge - skriv endelig flere læserbreve - og lad dig evt. inspirere lidt af Mette Frederiksens og De Radikales nye udlændingepolitik. Eller måske du kunne skrive lidt om, hvornår det bliver Arnes tur til at komme på pension?

Det ville give DF lidt tiltrængt medvind - så klø endelig på!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce