Annonce
Navne

Merete har gennem 25 år sat sit fingeraftryk på mange kvalitetskøkkener

Merete Tovsig har været på HTH siden 1996. PR-foto

Dagny Merete Tovsig, Grødevej 27, 6823 Ansager kan torsdag den 13. maj - Kristi himmelfartsdag - fejre sit 25 års jubilæum på HTH i Ølgod.

Dagny Merete, i daglig tale blot Merete, blev i 1996 ansat i køkkenfabrikkens finérafdeling på aftenhold. Efter fem år på aftenhold kom Merete på daghold i samme afdeling, hvor hun har været lige siden. I finérafdelingen håndsorteres, klippes, limes eller syes alle finér ark, der sidenhen monteres på låger, skuffer, skabe osv. Det betyder, at Merete har sat sit kvalitetsaftryk på rigtig mange køkkener gennem de 25 år.

Merete er en trofast, vellidt og meget værdsat kollega på Nobia. Merete har gennem 42 år været gift med Kristian, og sammen har de tre børn og fire børnebørn. Der er endnu et barnebarn på vej.

Annonce

Ferier med familien betyder meget - specielt skiferien, hvor Merete som 60 årig lærte at stå på ski, står som et dejligt minde. Gennem 40 år har Merete og Kristian sammen med to vennepar også været på mange mindeværdige rejser.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce