Annonce
Tønder

Messe begejstrer: Nu venter deltagernes dom

Onsdagens uddannelsesmesse i Tønder bød på 68 stande, hvor eleverne kunne gå på opdagelse. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Årets uddannelsesmesse med omkring 1700 tilmeldte elever begejstrer UU-vejleder Marianne Thorøe, der stod i spidsen for afviklingen. Deltagerne skal nu evaluere messen.
Annonce

Tønder: Denne uges uddannelsesmesse i Tønder Sport- og Fritidscenter med hele 68 stande vækker begejstring hos UU-vejleder Marianne Thorøe. Hun stod i spidsen for afviklingen.

- Jeg synes, det gik vildt godt. Alle virksomheder og uddannelsesinstitutioner havde gjort rigtig meget ud af deres stande. Så der var rigtig mange aktiviteter rundt omkring i de to haller, fortæller hun.

Omkring 1700 elever var tilmeldt, og Marianne Thorøe synes, det virkede som om, de kunne lide messen.

Eleverne skal nu i den kommende tid skriftligt evaluere messen, og det samme skal forældre og de, der havde stande.

- Alle, der har haft noget med messen at gøre, får jeg evalueringer fra, fortæller Marianne Thorøe.

- Dem skal jeg bruge til at udvikle messen løbende. Det duer ikke, at vi står stille. Og særligt vil vi rigtig gerne trække rigtig mange forældre herned. Så vi skal have fundet ud af, hvordan vi knækker den kode i forhold til, at de tænker, at det er vigtigt at komme ned og besøge messen, siger vejlederen, og fortæller, at der i år blev udleveret evalueringsskemaer til 100 forældre.

- Vi har nok ikke fanget alle. Og der var også nogle, hvor de kom både mor og far, og der har vi bare afleveret et evalueringsskema.

- Umiddelbart virkede det som om, at der var flere forældre til stede, end der har været tidligere år.

Marianne Thorøe peger på, at man også skal sørge for, at messen forbliver interessant for ungdomsuddannelserne og erhvervslivet.

Omkring 1700 elever var tilmeldt messen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Eleverne kunne høre om en lang række uddannelser. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Årets messe ramte plet - i hvert fald synes UU-vejleder Marianne Thorøe, at det gik vildt godt. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce