Annonce
Sport

Messi scorer og står bag Barcelona-sejr

Barcelona-angriberen Ousmane Dembele kunne fejre sin scoring til 1-0 ude mod Sevilla i La Liga. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters

Lionel Messi assisterede og scorede for FC Barcelona, som vandt 2-0 ude over Sevilla i La Liga.

FC Barcelona holder sig fortsat inde i kampen om det spanske mesterskab, efter at det lørdag lykkedes at vinde 2-0 ude over Sevilla.

Lionel Messi stod for både en assist og et mål, og argentineren blev dermed afgørende i kampen.

Angriberen Ousmane Dembélé scorede kampens første mål for Barcelona.

Franskmanden blev sendt perfekt af sted mod mål efter en god pasning fra Messi, og Dembélé afsluttede fladt. Og så stod det 1-0 efter en halv time.

Sevilla havde ikke meget at byde ind med offensivt i første halvleg, og Barcelona kunne gå til pause med en kneben føring.

I anden halvleg var Barcelona tæt på at score igen, men backen Sergiño Dest hamrede bolden på stolpen efter en times spil.

Sevilla forsøgte at fremtvinge en udligning og troede kortvarigt, at det var lykkedes ti minutter før tid. Men en hånd på bolden annullerede målet fra Youssef En Nesyri.

I stedet lukkede og slukkede Messi selv kampen, da han i en soloaktion kværnede sig vej igennem Sevilla-forsvaret og øgede til 2-0 efter 86 minutter.

Dermed har Messi nu scoret 12 mål i de seneste 8 ligakampe. Det var ligamål nummer 19 i denne sæson. På tværs af alle turneringer har Messi scoret 24 gange.

I løbet af kampen udgik Pedri og indskiftede Ronald Araujo med skader for Barcelona.

Martin Braithwaite kom på banen efter 82 minutter i stedet for Dembélé, men den danske landsholdsangriber nåede ikke at markere sig i kampen.

Med sejren har Barcelona 53 point efter 25 kampe på andenpladsen. Atlético Madrid, som spiller søndag ude mod Villarreal, topper rækken med 55 point for to kampe færre.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Kvinde anholdt med favnen fuld: Sigtet for at stjæle indbo og ejendele fra sammenstyrtet hus

Annonce