Annonce
Sydjylland For abonnenter

Mesterkokkens mesterværk

Efter flere end 55 år i gastronomiens verden har Sølvræven, Jens Peter Kolbeck, skrevet "sin" bibel - en kogebog, der skifter mellem opskrifter og oplevelser fra hans tid i kongehuset, på tre-stjernede restauranter og sin tid som restauratør i Syd- og Sønderjylland. Bogen er en bestseller, og samtidig inspiration til amatørkokke og professionelle. Foto: Timo Battefeld
Tidligere kongelig hofkok Jens Peter Kolbeck fortæller i sin koge- og erindringsbog "De kalder ham sølvræven" ikke kun sin personlige - og til tider lidt brogede - vej på de bonede gulve. Han forærer også 150 af sine bedste opskrifter væk.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Pseudo-oplukning af grænsen: Det er kun lidt bedre end ingenting

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce