Annonce
Sydjylland

Mestermøde på vestkysten: 19 unge slår på klassiske strenge i Hvide Sande

Helligåndskirken i Hvide Sande er hjertet, hvor de fleste af koncerterne bliver afholdt under Hvide Sande Masterclass. Pressefoto
14. udgave af Hvide Sande Masterclass bliver afviklet i dagene fra 19. til 26. september.
Annonce

Hvide Sande: Fra lørdag 19. september og en uge frem bliver der budt på klassisk musik fra øverste hylde i Hvide Sande. Det sker, når 14. udgave af Hvide Sande Masterclass bliver afviklet.

19 unge musiktalenter fra Sverige, Tyskland, Østrig, Armenien, Tjekkiet, Australien, Frankrig, Italien, Brasilien, USA og Danmark sætter hinanden stævne, og undervejs gennem ugen bliver de unge musikere coachet af fem professorer.

I fællesskab bygges der op til otte koncerter, der i ugens løb bliver afholdt i Helligåndskirken, i Fiskeriets Hus og på Anker Fjord Hospice. Der ud over er der et par afstikkere til Ølgod Kulturhus og Herborg Kirke.


Det er noget nyt at opleve sang på Hvide Sande Masterclass.


Blandt deltagerne i Hvide Sande Masterclass er den unge, danske musiker Adam Koch Christensen, som vandt førsteprisen i Brahms Internationale Violinkonkurrence, og svenske Amelia Jakobsson, der som den eneste nogensinde kan bryste sig af at have vundet Malmö Musikkonservatoriums Musikkonkurrence hele to gange; først på cello og senere med sang.

Det er noget nyt at opleve sang på Hvide Sande Masterclass.

Billetter til koncerterne skal købes via hjemmesiden hvidesande-masterclass.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Sønderjyske taber VAR-drama mod Vejle

Esbjerg

Kulturens Døgn i coronaens skygge

Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce